FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
14 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Голяма смесена гама Хелоуин страшни фигури за украса на ужасите Стока

1 499,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
12 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Има многобройни топ артикули за Хелоуин в тези гениални специални палети с артикули. Използвайте тази възможност за силно търговско събитие преди началото на коледния бизнес.

Нашите палети съдържат всичко свързано с Хелоуин, като костюми - декорации - анимирани фигури и много други.


Вашата покупна цена 1499 евро на палет - вашата възможна продажна цена на палет приблизително 3000 евро! (това са изключително редовни стоки А от текущия сезон)


С нашия страхотен костюм за деца вие сте абсолютният привличащ вниманието вечерта на Хелоуин. Използвайте този страхотен детски костюм за вашата страшно красива маскировка за Хелоуин. Независимо дали като аксесоар за костюм или като отделен аксесоар, този костюм на скелет за деца е брилянтно попадение.


Перфектен за вашето Хелоуин парти и карнавална маскировка. Детският костюм скелет е с много приятна кройка, което го прави удобен за носене.


Бъдете абсолютният ужас в нощта на Хелоуин с нашия костюм.


ПЕРФЕКТЕН КОСТЮМ ЗА ХЕЛОУИН: пригответе се за великолепно ужасяваща нощ на Хелоуин с този костюм на скелет за Хелоуин, който ще остави гостите без думи.


ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ: нашият ужасен костюм за Хелоуин е идеалният костюм и е изработен от висококачествен материал и е екологичен.


РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ: нашият костюм за Честит Хелоуин се предлага в два различни размера, 116/128 и 134/146, винаги двойни размери.


ВЯРНИ ДО ДЕТАЙЛА: с нашия костюм за Хелоуин вие имате висококачествен, детайлен костюм за Хелоуин и сте идеално оборудвани за партито за Хелоуин.


РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ: подходящ за безкрайни поводи, като уплаха - на партито за Хелоуин - за карнавала или просто да уплашите някого.


Ghost Decoration Анимиран Хелоуин

Надгробна украса RIP

XXL анимирана полева мишка

Хелоуин фенер LED осветление

анимиран призрачен персонаж, идеален за Хелоуин
Нашето гигантско призрачно тяло е вашата перфектна декорация за Хелоуин за вашия дом или витрина. Духът е анимиран, движи се напред-назад и също така има звуков модул с прекрасен страшен звук и мигащи очи.

Декоративна надгробна плоча за декорация на врата и стена за Хелоуин
Голям декоративен надгробен камък за гениална украса за Хелоуин. Нашата XXL надгробна плоча е с размери приблизително 60 x 40 cm. Надписът RIP е снабден с тъмночервено LED осветление, това подчертаване прави надгробния камък идеалната декорация за Хелоуин / ужаси.

Прилеп за Хелоуин със светлинни и звукови ефекти
Можете да изпитате гениалния артикул за Хелоуин, нашата бухалка, в 2 варианта. В първия вариант очите и крилата са снабдени с мигащи светодиоди, които винаги мигат чудесно енергично в редуване. Във втория вариант прилепът има страхотна аниматронна функция в допълнение към мигащата функция и движи крилата и главата си. Абсолютният акцент на аниматронната функция е разбира се допълнителният звуков модул, който издава страхотен страшен звук, който ще ви спре дъха!

Декорация на ужасите за Хелоуин
Разгледайте огромния избор за Хелоуин в нашия магазин Posten Anker. Ние ви предлагаме висококачествени - гениални и уникални декоративни елементи за една атмосферна Хелоуин / есенна декорация в нашия магазин. Огледайте се и намерете страхотни декорации за Хелоуин за вашия дом.


XXL анимирана полева мишка


Хелоуин маска Хелоуин костюм маска маска Хелоуин парти ужас животно маска панда ужас маска ужас костюм детски костюм скелет



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.