FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
16 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Heizkissen затопляне възглавница

8,35 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
13 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7170
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A332,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Подгряваща подложка за облекчаване на болки в гърба, рамене и спазми
Открийте тази супер мека електрическа подгряваща подложка, която е идеалното решение за облекчаване на ежедневните мускулни болки! Подгряващата подложка с размери 60х30 см помага за намаляване на възпалението и болезнените спазми, като същевременно осигурява комфорт чрез затопляне на по-големи части на тялото като гръб, врат, рамене, корем, крака и стави.

Нагревателната възглавница има 6 избираеми нива на нагряване, така че се загрява бързо до желаната температура за максимално облекчаване на стреса. Функцията за автоматично изключване, LED контролерът и кабелът с дължина 230 см гарантират комфорт и безопасност всеки път, когато го използвате. С 4 настройки на таймера можете лесно да контролирате продължителността на отоплението.
Машинно перещият се супер мек микрофибърен материал и меките полиестерни тъкани осигуряват комфорт и издръжливост. Нагревателната подложка е подходяща за мокра и суха топлинна терапия, а незабавното нагряване е гарантирано от проводници, проектирани с по-плътни NTC двойни спирални нагревателни проводници (разстояние на медната намотка 2,0 см, докато други са 2,5 см).
Дългият кабел ви позволява удобно да стигнете до близките обекти, така че да можете да го използвате навсякъде в дома си. Преди измиване просто изключете кабелната връзка и се насладете на лесно почистване.
В заключение, тази подгряваща подложка е идеалният избор за облекчаване на болки в гърба, болки в раменете и спазми, като същевременно е удобна и лесна за използване. Спрете да страдате от болка, изберете тази супер мека електрическа подгряваща подложка и се насладете на топлината и облекчаването на болката!

Да не се използва по време на сън. Не използвайте нагревателни подложки за бебета, животни. Никога не оставяйте устройството без надзор, особено ако децата са наблизо. Тази възглавница не трябва да се използва върху хора с увреждания, спящи или в безсъзнание или хора с лошо кръвообращение, освен ако не са внимателно наблюдавани. Тази подгряваща подложка не трябва да се използва от хора, които не са чувствителни към топлина или от уязвими лица, които не реагират на прегряване (например диабетици, хора с кожни заболявания, свързани със заболявания, хора с белези по кожата, където се прилага възглавницата, или хора, които са приемали лекарства за болка или алкохол). Да не се използва върху нечувствителни зони на кожата.

Защо контролерът мига, а нагревателната подложка не работи?1. Ако нагревателната подложка не е плътно свързана към електрическата мрежа, контролерът ще продължи да мига.
2.Ако нагревателната възглавница се изключи автоматично за известно време и контролерът мига, функцията за защита от прегряване ще се активира и нагревателната възглавница ще спре, но няма да се изключи. Ако трябва да продължите отоплението, не е нужно да изключвате захранването, но трябва да натиснете отново бутона POWER, за да го включите.

Дистанционното управление може да има различна форма.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.