Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

High Line таван качулка дистанционно управление 77 см

228,83 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Klarstein
Складова единица (SKU):
4060656108099
Баркод (EAN):
4060656108099
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Нормална цена: 1569,99 zł
Нашата цена: 1159 PLN

Висока линия, Таванни стрехи, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 нива, дистанционно управление, черно
Когато миризмата се разпространи в кухнята, кухненският екстрактор Klarstein High Line е готов за дискретно отстраняване на изпаренията и парата.

Следизложбените стоки - напълно функциониращи, имат микро драскотини по повърхността на корпуса и дистанционно управление. Картонената кутия носи следи от съхранение.

С ефективност и елегантност срещу изпарения и пара: качулката на тавана Klarstein High Line е перфектната помощ във всяка кухня.

Дискретна работа, елегантен дизайн: изпускателният вентилатор Klarstein High Line е не само красив, но и гъвкав! Както като таванен абсорбатор над кухненския остров, така и благодарение на компактния си размер и над оборудваната кухненска връв, той лесно може да намери своето място над тенджерите за пара във всяка кухня. С мощност от 75 вата, двигателят не само ефективно изпълнява работата си с капацитет на отработения въздух до 410 m³/h, но и впечатлява с елегантния си стил. Със сатенено стъкло с черен гланц, четкана рамка от неръждаема стомана и независимо превключваема, 9-цветна околна светлина, тя създава специална атмосфера в кухнята.

Благодарение на включения филтър с активен въглен, той дори не се нуждае от вентилационна шахта. Входящият въздух от кухнята се филтрира директно и се освобождава обратно в кухнята – не се изискват допълнителни строителни работи или пазаруване. С три нива на производителност, той може да се справи с всяка миризма в кухнята и произведените изпарения, може лесно да се управлява със сензорен екран или с дистанционно управление.

Две превключваеми 2 x 4 W LED ленти осигуряват много светлина върху повърхността за готвене. Благодарение на това всеки готвач ще има най-добрата гледка към приготвените деликатеси.

Основна информация:Ефективен: 75 W мотор за циркулация на въздуха с капацитет до 410 m³/h на 3 ниваУдобен: лесно управление чрез дистанционно управление или сензорен дисплейОтлична атмосфера: независимо превключващо се осветление в 9 цвятаДизайн на плосък двигател: идеален за монтаж на таван или за монтаж под кухненски шкафовеВсичко се вижда:      превключваемо LED кухненско осветление с LED ленти 2 x 4 W.Quiet: ниско ниво на шум от само 59 dB при най-високото ниво на мощност

Характеристики: клас на енергийна ефективност: Ctwo сменяеми алуминиеви филтри за грес (безопасни за съдомиялна машина)опционално превключваемо осветление с 2 x 4 вата LED лентиГотови за рециркулация, включително филтри с активен въглен, включени дистанционно управление за ниво на светлината и управление на мощносттамощност на двигателя: 75 W.батерии, необходими за дистанционно управление: 1 x CR2032 батерия (включена)захранване: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Размери: размери на инсталационната рамка: приблизително 77 x 32 cm (ширина x височина)вградени размери: приблизително 73 x 20,7 x 28 cm (ширина x височина x дълбочина) Всмукателен отвор: приблизително 22,6 x 9,4 cm (W x H x D) Тегло: приблизително 12 кг



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.