FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Huawei Honor 5X Ясен "S" калъф 79 300#

0,16 € /парче цена без данък
Предстои договаряне

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
270 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Huawei
Складова единица (SKU):
79-300#
Баркод (EAN):
5900804090199
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Новият прозрачен калъф "S" за Huawei Honor 5X е надеждно решение, което ще осигури защита на вашия смартфон, без да прави компромиси с визуализациите. Изработен от висококачествен, прозрачен PC материал, калъфът перфектно се адаптира към формата на телефона, без да покрива оригиналния му вид. Отличните покрития и прецизните изрези позволяват лесен достъп до всички портове и бутони.

Прозрачният калъф "S" е идеалният спътник за вашия Huawei Honor 5X - той е тънък, лек и не добавя излишно тегло. Той осигурява 360-градусова защита срещу драскотини, удари и прах, така че телефонът ви винаги ще изглежда като нов. Освен това материалът, от който е направен калъфът, е нехлъзгащ, което осигурява здрав захват и минимизира риска от случайно изпускане на телефона.

Този стилен калъф е не само функционален, но и естетически приятен. Благодарение на прозрачния си завършек, той ви позволява напълно да се възхищавате на дизайна и цветовете на вашия Huawei Honor 5X. Също така е лесен за почистване – само едно избърсване е достатъчно, за да се отървете от пръстовите отпечатъци и мръсотията.

Ако търсите надеждна защита за вашия Huawei Honor 5X, тогава прозрачният калъф "S" е чудесен избор. Купете сега и се насладете на надеждна и стилна защита за вашия смартфон.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.