FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Индукционен плот Delicatessa 90 Flex

671,77 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Klarstein
Складова единица (SKU):
4060656231643
Баркод (EAN):
4060656231643
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


КАТОЛОГИЧНА ЦЕНА: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, вграден индукционен плот, 5 зони, 7400W, autark
Готвене без ограничения: индукционният котлон Klarstein Delicatessa 90 Flex използва оптимално пространството с минимална консумация на енергия по време на готвене. Той съчетава техническа иновация с луксозен външен вид, а благодарение на витрокерамичната повърхност придава на кухнята нов блясък.
Вграденият готварски плот Klarstein Delicatessa 90 Hybrid има пет отоплителни полета с обща мощност 7400 W, разделени на 1 x 2300, 2 x 2000 W и 2 x 1500W, с което съдържанието на съдовете за готвене кипи за рекордно кратко време. Благодарение на технологията VarioHeating, две отоплителни зони отляво или От дясната страна те се сливат в едно. Функцията за разпознаване на присъствие на саксии позволява на комбинираното отоплително поле да се адаптира към размера на тенджери, тигани и тенджери, както и към големи кухненски прибори, които не се побират в едно отоплително поле. Delicatessa 90 Flex консумира, от една страна, само енергията, подходяща за съответната тенджера, а от друга страна, дава възможност да се използват тенджери и тигани с различни размери. Всички отделни полета и гъвкавата зона имат отделен контрол на мощността и функцията ThermoBoost, благодарение на която бързата отоплителна мощност отново се увеличава до 3000 W. За лесна работа на керамичния плот Klarstein Delicatessa 90 Flex се използва интегрираният сензорен панел SenseControl със сензорен плъзгач за управление на мощността и цифров дисплей. Благодарение на това допълнителните регулатори и бутони не пречат на елегантния външен вид на работната повърхност на печката. В допълнение към температурата, за всяко отоплително поле може да се програмира 99-минутен таймер, който изключва плота след определено време или излъчва акустичен сигнал.
За да се осигури гладко готвене, вграденият плот Klarstein Delicatessa 90 Flex има подходящите функции за безопасност: Ако отоплителното поле достигне твърде висока температура, се активира защита от прегряване. Индикаторът за остатъчна топлина, базиран на принципа EcoTermal, не само ви информира дали изключените отоплителни полета са все още горещи. Той също така ви позволява да готвите с остатъчна топлина, за да спестите енергия. Функцията ThermalRecall запомня зададената температура и я активира отново, ако процесът на готвене трябва да бъде прекъснат за кратко време и след това възобновен. Освен това системата за обезопасяване на деца може да бъде активирана, за да се предотвратят случайни промени в настройките за готвене.
Индукционният плот Klarstein Delicatessa 90 Flex хваща окото с лесен за поддръжка витрокерамичен плот, който умело излага готварската печка. По този начин плотът се вписва перфектно с оборудването на всяка кухня - както класическа, така и модерна. Доставката включва монтажни материали, необходими за монтажа.

Основна информация: Прецизност: регулиране на мощността по 9-точкова скала, програмируема 99 -мин. Таймер за заспиванеГъвкава адаптация: VarioОтоплителна технология за комбиниране на две отоплителни зони в една гъвкава зонаЕфективна топлина: обща мощност 7400 W в пет зони за готвене, всяка с 3 x 2300, 2000 и 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl с функция плъзгач и цифров дисплейЕнергийно ефективно готвене: EcoThermal Control с индикатор за остатъчна топлина за неговото използванеПовече мощност:        всяка зона за готвене с ThermoBoost / бързо загряване с 3000 W в зоната на огъване

Характеристики: включване / изключване в горната част на плота (сензорен контролен панел)обща мощност: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W и 2 x 1500 W)Икономична функция (spar): автоматично намаляване на мощността на зоните за готвене, за да се избегне претоварване4 правоъгълни отоплителни полета: всяко 18 x 18 cmголямо отоплително поле (средно, кръгло): Ø 28 cmконтролен сензорен панел с цифров дисплей на работното ниво и таймервъзможност за комбиниране на ляво и дясно отоплително поле във гъвкава зона с детекция наличието на саксия с 99-минутна настройкаавтоматично изключванезащита от прегряване опционална защита за децатип: вграден кухненски бокс материали за доставка за монтаж в кухненския бокс5 пинов свързващ кабелзахранване: 380-415 V 3N или 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Обхват на доставката:
1 x вграден котлон
1 x Монтажен материал НЯМА
Многоезично ръководство за потребителя NO (PDF изпратено след покупката е възможно)

Размери:
габаритни размери: 90 x 6.1 x 52 см (ШxВxД)
Размери на монтажа: 87 x 5,7 x 49 cm (ШxВxД)
минимална ширина около плота: 5 см
минимална дебелина на плота за маса: 3 см
минимално разстояние на окачване над печката: 76 см
Минимално свободно пространство под плота: 5 см
пространство за циркулация на въздуха: мин. 200 г
Дължина на кабела: 1.0m
Тегло: приблизително 12 кг

Стоки powys



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.