MAY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Интелигентен контакт TENDA SP6 TENSIA46733

15,44 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
500 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
alexa - Google - Amazon
Складова единица (SKU):
ROS000977
Баркод (EAN):
5903886041325
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

SP6 за интелигентен Wi-Fi щепсел. Можете да създадете график за това кога плъгинът трябва да включва или изключва дадено устройство с едно щракване. SP6 работи директно с Amazon Alexa и Google Assistant, благодарение на което позволява гласово управление на оборудването. Beli SP6 работи в защитени 2,4 GHz мрежи без нужда от допълнителен хъб.

Управлявайте своя умен дом отвсякъде и по всяко време

Независимо дали почивате на дивана или на почивка в Карибите, приложението ви дава пълен достъп до домашната си мрежа, за да можете да управлявате дома си направо от мобилния си телефон.

Лесно и ефективно управление на вашия умен дом
Останете под контрол, като създадете план за захранване. Независимо дали ще изключите осветлението на верандата призори или ще включите лампата на верандата отново привечер, вие определяте правилата.

Повече от просто щепсел
Прост и модерен външен вид, пълен с технологии. Където и да го използвате, той изглежда като произведение на изкуството.

Подобрено гласово активиране
Всеки интелигентен щепсел е съвместим както с Amazon Alexa, така и с Google Assistant, така че можете да управлявате своите електронни устройства отвсякъде, където Alexa и Google са в рамките на чуваемостта.

Избягвайте да работите твърде дълго, предпазвайте устройствата
Функцията таймер ви позволява да изключите устройството в зададено време, намалявайки рисковете, причинени от продължителна работа на устройства като нагреватели или зарядни устройства.

Има ли някой вкъщи?
Излизате ли от къщата за дълго време? Просто настройте щепсела в режим „Настрана“ и той ще активира и деактивира на случаен принцип свързани осветителни устройства, създавайки впечатлението, че някой е у дома.

Спестена енергия = спестени пари
SP6 ви позволява свободно и лесно да контролирате домакинските уреди, за да намалите ефективно и ефективно дългосрочната консумация на енергия, така че да можете да се грижите едновременно за нашата планета и състоянието на вашите портфейли!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.