FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
15 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Интелигентни везни за баня, включително Bluetooth 4.0 със съответстващо приложение BalanceLine

6,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
450 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Марки
Apple
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Обща информация за скалата:

С везните за анализ на тялото Balance Line най-добрият начин да следите стойностите и здравето на тялото си в дългосрочен план и да споделяте напредъка с приятелите или семейството си е ? може би вие сами ще помогнете на други хора да придобият смелост и да разбият ?копелето? да преодолеете и да станете отново физически активни.


ЗДРАВЕ: Благодарение на различните функции е възможно във връзка с приложението да следите физическото си състояние по всяко време чрез вашия смартфон и да преобразувате отрицателните стойности в положителни, като допълвате спорта и здравословното хранене.

АНАЛИЗ: С помощта на приложението (съвместимо с приложението „Здраве“ на Apple), което е подходящо както за смартфони с iOS, така и за Android, можете не само да определите теглото си, но и например следните стойности: процент телесни мазнини, мускулна маса BMI (индекс на телесна маса), BMR (метаболитна скорост), водно тегло, тегло на скелетните мускули и костите. Започнете анализа ВЕДНАГА, защото батериите за везната са включени.

СПОДЕЛЕТЕ УСПЕХА: Всеки знае неописуемото чувство, когато стъпиш на кантара и изведнъж си с 1-2 кг по-лек. Улавяте ли този момент чрез приложението или го споделяте лесно и бързо с приятели или семейство? можете да насърчите други хора да станат активни с вашите успехи.

ТЕХНОЛОГИЯ: Четири високочувствителни сензора гарантират, че везните се активират директно, когато застанете върху тях. Не е необходимо да правите нищо, за да го изключите, тъй като той ще се изключи автоматично, след като статистическите данни бъдат качени в приложението или след като е било неактивно за около 30 секунди.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: Преди да използвате везната, свалете чорапите си, така че краката ви да са правилно свързани към четирите електрода. За да получите възможно най-точното отчитане, ви препоръчваме да поставите везната само върху равен, твърд под.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.