FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Изключително ранен клементин с високо качество и лесен за белене. Дървото, от което са родени, няма тръни и е теснолистно. Плодът му е сладък и много сим

0,85 € /килограм цена без данък
Предстои договаряне

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
6 палети
Налично количество
без ограничение
Държава
Испания
Стокова група
Нови  
Време за доставка
5 дни
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

✨ • Мандарини от Валенсия, чиста средиземноморска есенция без вредни лечения! ✨?

Открийте автентичното преживяване на мандарините на Валенсия, отгледани със страст и доставени директно на вашия бизнес в цяла Европа и Испания. Бъдете горди да предложите на клиентите си свежестта на природата без компромиси, тъй като нашите мандарини се отглеждат без течни обработки или замърсители. Направете вашето заведение предпочитана дестинация за любителите на пресни мандарини!

? Акценти:
- ? Устойчиво отглеждане: Нашите мандарини се отглеждат в слънчевите земи на Валенсия с екологични методи. Ангажирани с устойчивостта, ние гарантираме чист и естествен продукт.

- ? Без течни обработки: Ние се ангажираме да предлагаме мандарини без течни обработки или замърсяващи продукти. Ние ценим здравето на вашите клиенти и околната среда, залагайки на свежестта без компромиси.

- ? Износ в цяла Европа и Испания: От полетата на Валенсия до вашия бизнес, ние разширяваме качеството на нашите мандарини до потребителите в цяла Европа и Испания. Завладейте нови пазари с автентичната средиземноморска същност!

- ? Екологична опаковка: Всяка мандарина е внимателно опакована в екологични материали, поддържайки свежест и качество през целия процес. Безупречна презентация за вашите взискателни клиенти.

- ? Изискано разнообразие: Насладете се на разнообразие от мандарини, всяка подбрана заради уникалния си вкус и първокласно качество. От класически клементини до сладки сатсумаси, ние имаме перфектната оферта за вашата клиентела.

Направете така, че бизнесът ви да се открои, като предложите най-доброто от Валенсия. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите възможности за ценообразуване на едро и как можем да си сътрудничим, за да внесем автентичната свежест на валенсианските мандарини във вашето заведение.

? Обадете се сега и предложете на клиентите си чистотата и свежестта на нашите мандарини от Валенсия! ✨

Цената ще зависи от калибрите и качеството на продукта



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.