FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
19 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Изолирана бутилка за вода от неръждаема стомана със сламка, 16 унции

13,47 € /парче цена без данък
Предстои договаряне

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
14 парчета
Държава
Австралия
Стокова група
Нови  
Време за доставка
6 дни
Складова единица (SKU):
TBK0006
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

ХАРАКТЕРИСТИКА
>Марка: The Brandster
> Цвят: светло лилаво, светло синьо, светло сиво, черно и розово
>Надежден капак, устойчив на разливане
>Побира се лесно в държачи за чаши за кола за хладилник
>Конструкцията с двойни стени добавя превъзходна изолация
>Широк отвор и тънък дизайн на тялото
>Най-стилният контейнер за напитки
>Представен отвор за сламка за лесно пиене в движение

СПЕЦИФИКАЦИИ
>Материал: Неръждаема стомана
>Капацитет: 16 унции (480 мл), 25 унции (750 мл)
> Съхранявайте горещо/студено за 8-10 часа

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА
1x устойчива на разливане чаша от неръждаема стомана

ЗА ПРОДУКТА
Изолираната чаша Brandster е вакуумно изолирана чаша от неръждаема стомана с конструкция с двойна стена, която осигурява изолация за топли и студени напитки. Тази чаша има капак, който се заключва на място, предотвратявайки разливане. Той също така има дизайн, устойчив на пръски, който предотвратява течове от всякакъв ъгъл. Изолираната чаша Brandster може да се използва от всеки, който трябва да пие студени течности за дълъг период от време. Те включват спортисти, хора, които работят на открито през лятото, и хора, които работят в гореща среда през цялата година. Ето някои насоки, които могат да ви помогнат да изберете невероятна чаша.

>Изолираната чаша Brandster е една от най-издръжливите чаши от неръждаема стомана. Неговата конструкция с двойни стени добавя превъзходна изолация, която поддържа вашите напитки студени за дълги часове. В пакета ще получите чаша и сламка от неръждаема стомана.
>При неръждаема стомана, която не е прозрачна и следователно по-трудна за проникване на температурни лъчи, отнема много повече време на напитките да се затоплят или охладят. В допълнение към това много бутилки за вода от неръждаема стомана са изолирани с единствената цел да запазят напитките студени до 24 часа.
>Изолираната чаша Brandster е чудесен продукт за използване в офиса или на път. Той е атрактивен и практичен със своя елегантен дизайн. Тази изолирана чаша е универсална, така че може да се използва както за течности със стайна температура, така и за топли напитки. Предлага се също с държач за сламка и широко гърло, което улеснява пиенето.
>Този продукт е създаден с намерението да има гъвкавост, която да отговаря на всички нужди. Продуктовата им гама е издръжлива и издържа на различни атмосферни условия. Вакуумна изолация, без BPA и непропускливи са някои от характеристиките на техните продукти, които ги правят наистина си струва парите, похарчени за тях.
> Изолираната чаша Brandster е отличен пример за стилен контейнер за напитки. Той е идеален за всеки, който трябва да остане хидратиран през лятото или зимата, със своя дизайн от неръждаема стомана и вакуумен капак, който поддържа напитката ви студена с часове. Освен това този продукт е лесен за използване, така че можете да го използвате възможно най-скоро, когато получите поръчката си.

ЗАБЕЛЕЖКА: Този артикул ще бъде доставен от Австралия с експресна услуга за цяла Австралия. **При нормална работа на логистични/куриерски услуги (с изключение на смущения или задръствания), срокът за доставка е около 3-6 работни дни за адреси в големите градове и селища. Може да има допълнително забавяне от няколко работни дни за селски адреси.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.