FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Joyroom безжично зарядно устройство за Apple Watch All Series с кабел тип C 1.2m

6,38 € /парче цена без данък
Поръчвам
Офертата скоро изтича
Побързайте, офертата изтича днес. Не се бавете, за да не пропуснете възможността!

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Apple - Only - ACTION - Always
Складова единица (SKU):
S-IW0111.2M-WHT
Баркод (EAN):
6956116771331

Контакт Обадете се

Joyroom безжично зарядно устройство за Apple Watch All Series с кабел тип C 1.2m - описание

Потопете се в модерното удобство с индуктивния кабел за зарядно устройство Joyroom, напълно съвместим с всички устройства от серията iWatch. Нашият S-IW011, в елегантно бяло покритие, не е просто обикновен кабел - той е истински спътник за вашия Apple Watch, осигурявайки надеждно и ефективно зареждане. Открийте уникалните характеристики на този продукт, които ще направят използването на Apple Watch още по-приятно.
Най-важните предимства на кабела Joyroom с индуктивно зарядно устройство:

Бързо и безжично зареждане. С индуктивното зарядно устройство S-IW011 забравете за кабелите и проблемните връзки. Просто поставете Apple Watch на зарядното устройство и процесът на зареждане ще започне веднага.
Трайна конструкция. Изработен от висококачествена алуминиева сплав, ABS и плетена найлонова обвивка, нашият кабел е не само естетически приятен, но и издръжлив, предпазващ от износване и повреда.
USB-C съвместимост . Използването на модерен USB-C гарантира стабилна и ефективна връзка, позволяваща бързо зареждане от всеки 5V 1A източник на захранване.
Висока изходна мощност. Изходната мощност от 3.5W (max) кара вашия Apple Watch да получава енергия бързо и ефективно, което ви позволява да му се наслаждавате още по-дълго.
Елегантен дизайн. Кабелът не само има практична функция, но и изглежда стилно, перфектно съвпадащо с дизайна на Apple Watch.

Спецификация:

Тип конектор: USB-C
Входна мощност: DC 5V 1A
Изходна мощност: 3.5W (макс.)
Материал: алуминиева сплав + ABS + плетен найлон

Безжично зареждане
Отървете се от кабелите и традиционните зарядни устройства. Кабелът за индуктивно зарядно устройство Joyroom ви позволява бързо да зареждате Apple Watch без тромави кабели. Просто поставете часовника си на зарядното устройство и процесът ще започне автоматично, осигурявайки безпроблемно захранване.
Трайна конструкция
Изработен от твърди материали, кабелът Joyroom е изключително издръжлив. Алуминиева сплав, ABS и плетен найлонов капак гарантират не само елегантен външен вид, но и защита срещу износване, осигурявайки дълготрайна употреба.
USB-C съвместимост
Усъвършенстваният USB-C конектор осигурява не само бързо зареждане, но и стабилна връзка. Независимо от източника на захранване, кабелът Joyroom гарантира ефективно зареждане на Apple Watch.
Висока изходна мощност
С впечатляваща изходна мощност от 3,5W (макс.), нашият кабел позволява бързо зареждане, което прави вашия Apple Watch готов за използване в миг на око. Не губете време за дългосрочно зареждане - с Joyroom винаги ще бъдете готови за действие.
Елегантен дизайн
Не само функционален, но и стилен. Кабелът Joyroom с индуктивно зарядно устройство се вписва идеално в дизайна на Apple Watch, добавяйки елегантност и модерност.


Начини за плащане

  • Превод

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.