FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
12 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Кабел организатор бюро етаж контейнер кабел кутия Ал ленти

5,43 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
68252
Баркод (EAN):
5905601805960
Последна актуализация
преди 4 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

M Desk Organizer за кабели, Alogy Strips Описание на продукта + основни характеристики

Акценти на продукта: Марка: Alogy Тип на продукта: Органайзер / кабелна кутия, ленти Цвят: черен Размери на кутията (дължина/ширина/височина): 31 x 13 x 12.5 cm Материал: полуматово PVC Затваряне: snap-on ограничаване на достъпа на децата до съдържанието на организатора Предназначение: кабели, удължители, ленти, захранвания, зарядни устройства, малка електроника и др. Тя ще се побере перфектно на бюрото, пода или чекмеджето - настройте я според вашите нужди! Много лесен за използване Изработен от издръжливи, гъвкави материали, които са устойчиви на повреди Минимизира риска от повреда на кабели и устройства
Без повече грозни кабели на видно място! Без повече разхвърляни леви кабели, които се заплитат и събират много прах! Alogy Storage Box е идеалното решение за организиране на кабели и устройства, които използваме всеки ден. Специално проектираните отвори за кабели от двете страни на кутията ще ви позволят да управлявате кабелите си още по-добре. Организаторът е идеалното решение, ако в къщата има малки деца и домашни любимци. Подреждането на кабелите ще намали риска от злополуки.
Компактни размери - място, където искате! Компактните размери на контейнера ще ви позволят лесно да го поставите на бюро, в чекмедже, на пода, под бюро или във всеки друг ъгъл на стаята, офиса! Размери на организатора: Дължина: 31см Ширина: 13см Височина: 12.5см
Всичко на едно място Alogy Storage Box Organizer е идеалното решение за всеки, който използва няколко устройства. Той може лесно да побере няколко удължителни кабела, кабели и устройства. Тя ще се впише перфектно на всяко място у дома или в офиса. В допълнение, тя може да се използва като стойка за рамка или лампа. Той също така ще работи добре при пътуване и ще ви позволи лесно да организирате пространството, например в автобус или кемпер.
Всичко на една ръка разстояние! Разгледайте и другите ни предложения и изберете необходимите аксесоари за вас. Помня! Можете да намерите редица аксесоари като: закалено стъкло, държачи, зарядни устройства за автомобили, FM предаватели, кабели или слушалки.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.