FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Kerastase Densifique Bain Densite Шампоан 250Ml

19,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
6 парчета
Налично количество
190 парчета
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Време за доставка
1 ден
Складова единица (SKU):
2207
Баркод (EAN):
3474636403912
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml е сложно и ревитализиращо решение за грижа за косата, щателно изработено, за да отговори на специфичните нужди на хората с фина или изтъняваща коса. Този шампоан е част от известната серия Densifique на Kérastase, известна с ангажимента си да предоставя ефективни решения за проблеми с плътността и обема на косата.

Обогатен с модерни технологии и високоефективни съставки, този шампоан е предназначен за нежно почистване и подхранване на косата, насърчавайки по-пълен и по-плътен външен вид. Формулата работи за укрепване на всяка нишка отвътре, като помага за подобряване на устойчивостта и борба с признаците на изтъняване.

Шампоанът Bain Densité се отличава с луксозна текстура, която се пени без усилие, създавайки усещане за глезене по време на всяко измиване. Неговите внимателно подбрани съставки допринасят за цялостното здраве и жизненост на косата, оставяйки я по-мека, гладка и по-управляема.

Този шампоан е не само ефективен за насърчаване на плътността на косата, но също така доставя сензорна наслада с приятния си аромат, който се задържа на косата, осигурявайки нотка на снизхождение към ежедневната ви грижа за косата. Размерът от 250 мл осигурява дълготрайна употреба, което ви позволява да включите този трансформиращ продукт в редовния си режим за грижа за косата.

В обобщение, Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml е първокласно решение за грижа за косата, което съчетава научни иновации с нотка на лукс. Независимо дали искате да се борите с изтъняването на косата или просто да подобрите цялостното здраве и външен вид на ключалките си, този шампоан е изтънчен избор, който дава впечатляващи резултати, гарантирайки, че косата ви изглежда и се чувства най-добре.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.