WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Комплект Радиостанция CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + Антена CB Midland LC59 c

59,15 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Марки
HP
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
PNI-PACK26
Баркод (EAN):
5949066507977
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


ASQ регулируема
Иновация в сегмента CB, регулируемата автоматична сукуолч (ASQ) предлага максимален комфорт дори за най-взискателните потребители на автомобилни CB радиостанции. Ако досега бяхме свикнали да активираме/деактивираме ASQ, сега PNI носи функцията за регулирането му, функция, която позволява елиминирането на до 100% смущения, фонови шумове и заглушаване в CB лентата.

ASQ бутон на микрофона
За по-голям комфорт при шофиране PNI е поставил бутона за автоматично включване/изключване (ASQ) на микрофона. В допълнение към този бутон намираме и бутони нагоре/надолу на микрофона за смяна на каналите, така че няма да се налага да отклонявате погледа си от пътя, за да управлявате тези основни функции.

Малък
Можете да използвате продукта във всяка кола, тъй като това е една от най-малките CB станции на пазара. Здрав и с приятен дизайн, той може да бъде поставен на всяко място: подлакътник, дъска, между седалките, без да се смущава или смущава.

Разстояние на комуникация
Разстоянието за комуникация е решаващ фактор при придобиването и използването на CB антена. По този начин комуникационното разстояние от 7 км или повече се достига при идеални условия на работа: калибрирана антена, открито поле без препятствия, станция с максимална законово допустима мощност от 4W и със стандартно приемане. Всяко препятствие като: хълмове, планини, сгради, може да доведе до намаляване на това разстояние.

Магнитна основа
Магнитната основа в този пакет е снабдена с 4 м кабел, достатъчен за поставяне на антената върху купола, и диаметър 78 мм с мощен магнит, който дава стабилност на антената дори при високи скорости.

Пълен пакет
Този продукт ви предлага всичко необходимо, за да тръгнете на път: микрофонна станция, антена, магнитна основа и шина за калибриране. Всичко, което трябва да направите, е да ги монтирате на машината и да направите калибриране, за да ги използвате при максимална производителност.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.