WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Комплект за безжична автоматизация на врати SilverCloud - 2-дистанционно захранване

25,35 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
PNI-ACW01
Баркод (EAN):
1094922160927
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Неуспешно и нормално отворено (NO) задействане

Yala може да се управлява от верига NO (нормално отворена), която предлага напрежение от 12 V или тип импулс (ако се прилага функцията за задържане), или във времето (максимум 5 секунди).

Универсална откритост

SilverCloud YS800 флъш електромагнитна yala може да се монтира на всяка врата, изработена от дърво, метал или PVC, независимо от посоката на отварянето му: навътре или навън, отляво или отдясно.

Съвместим с домофонни системи или системи за контрол на достъпа

SilverCloud YS800 електромагнитна yala може да бъде интегрирана в система за контрол на достъпа или домофонна система. Бутонът за отключване на вътрешното устройство на видео домофона във вашия дом може да действа за отключване на ялата, като по този начин позволява на посетителите достъп вътре.

Неръждаема стомана

Електромагнитната яла YS800 е изработена от трайни материали: неръждаема стомана отвън и цинкова сплав отвътре, със сила на затваряне от 250 кг.

Функции

SilverCloud YS800 електромагнитна yala е оборудвана с централен подсилващ щифт (функция за задържане на импулсния отвор). Задържащата функция е функционална, ако централният задържащ щифт вътре в яла е натиснат от кученцето/болта на дръжката на вратата, когато вратата е затворена. Тази функция позволява отваряне на яла, докато вратата / портата / дръжката на вратата се отвори. Също така, yala може да бъде заключена в отворен режим чрез позициониране на специалния щифт в отворения режим.

Дистанционно управление

Захранването SilverCloud AP101 ви позволява да захранвате електромагнитен йейл и да го управлявате дистанционно с помощта на включените дистанционни управления (батериите не са включени). Максималният обхват е 50 м. Дължината на захранващия кабел между адаптера и яла не трябва да надвишава 10 м.

Съвместимост

Захранващото устройство може да се използва просто заедно с всякакъв вид задържаща яла, но за незадържащи йалели е необходимо времево захранване, за да се запази яла отворена за избран период от време след инерцията, получена от AP101. Съвместими батерии за дистанционни управления: 27A 12 V.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.