Консервирана риба тон в растително масло
- Състояние
- Офертата не е актуална
- Минимална поръчка
- 10000 парчета
- Налично количество
- без ограничение
- Държава
- Южна Африка
- Стокова група
- Нови
- Последна актуализация
- преди 9 месеца
Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата
Рибата тон се консервира в хранителни масла, в саламура, във вода и в различни сосове. Рибата тон може да бъде обработена и етикетирана като "твърда", "нарязана" или "на люспи". Хранене за консервирана риба тон Консервирана лека риба тон в масло е 29% протеин, 8% мазнини, 60% вода и не съдържа въглехидрати, като същевременно осигурява 200 калории в референтно количество от 100 грама. Той е богат източник (20% или повече от дневната стойност, DV) на фосфор (44% DV) и витамин D (45% DV) и умерен източник на желязо (11% DV). Месо: - Твърдо (максимум люспи 15%) - Хапки (максимум люспи 30%) - Люспи - Настъргана среда: - Растително масло - Саламура - Вода Стандартна спецификация: Тегло на източване: 70% от нетното тегло Съотношение на олиото: 60/40 Консервирано рибата тон е евтина и пълна с протеини. Рибата е мека на вкус и достатъчно гъвкава, за да бъде включена в различни хранителни рецепти. Изберете риба тон, консервирана във вода, а една порция съдържа по-малко от 1 грам мазнини и само около 100 калории. Освен това ще получите добра доза желязо и калий. Моля, изпратете ни имейл с вашия имейл за точна оферта.