WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Кожени работни ръкавици, идеални за шофиране на камион / дворна работа / градинарство / con

2,60 € /чифт цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
100 двойки
Налично количество
15648 двойки
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 1 година

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

TOUGH & FLEXIBLE ▶ Изработена от внимателно подбрана висококачествена кравешка кожа с дълбочина на дебелината над 1,2 мм, която е не само дебела и здрава, но мека и еластична. Ако имате някакъв вид задачи на открито, които трябва да направите, това са ръкавиците, които трябва да получите, те са едновременно удобни и достатъчно здрави, че се нуждаете само от един чифт и ще продължи дълго
УСТОЙЧИВ НА ИЗНОСВАНЕ И ПРОТИВ ХЛЪЗГАНЕ ▶ Оборудван с подсилена кръпка за длани, която ви осигурява превъзходно сцепление и защита на кожата. Зашити и двойно зашити с добавен слой кожа в дланта, където те винаги изглежда да се износват, така че може добре да защити ръцете си от тръни, стикери, гадни неща и разкъсване на лозята, които дърпа, и много защита срещу малки драскотини и натъртвания, които се появяват по време на обикновен handyman stuff.and разкъсване на лозята го дърпа.
УДОБНИ И ЗАЩИТЕНИ ▶ Шевовете на ръкавите са двойно зашити с конец с висока плътност, имат еластична лента за китката за по-добро прилягане, хубав подарък за шофьор на камион и тежкотоварен работник и е първият инструмент за работа в двора или всякакъв вид работа около къщата.
ПРИЛОЖЕНИЕ ▶ С ШИРОКА ГАМА Тази ръкавица и отлично качество я правят полезна за двор, мотовелосипедно шофиране, шофиране на камион, градинарство, строителство, ограда за фиксиране, тежка работа, рязане на дърво, склад, къмпинг, ранчо / ферма, озеленяване, направи си сам, гараж, преместване, заваряване, шлайфане, рязане, мулчиране, копаене и всякакви тежки или външни работи.
ПРОФЕСИОНАЛНО ПРОИЗВОДСТВО ▶ Ким Юан има повече от 20 години опит в производството на кожени работни ръкавици, така че ние знаем как да изберем висококачествена кожа и да направим висококачествени работни ръкавици, тези ръкавици могат добре да защитят ръцете ви, ние сме уверени, че тези ръкавици могат да бъдат сравнени с подобни ръкавици на пазара.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.