FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

120см естествен килим от юта, уникална и вечна изработка за закрито и открито

29,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Италия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Открийте автентичността и елегантността на кръгъл килим, изработен от естествена юта, украсен с памучни шипове и изцяло ръчно изработен. Всяко парче е незаменимо, резултат от висококачествена изработка.

Този килим има уникална консистенция, която е приятна на допир, внасяйки топлина и уют във всяко пространство. Той се вписва хармонично в различни интериори, независимо дали скандинавски, класически, бохемски или дори в модерна индустриална среда тип таванско помещение.

Напълно подходящ за използване на открито, той ще намери своето място на вътрешен двор, балкон или веранда. Трябва да се отбележи, че подложката може да изисква известно време, за да се върне към оптималната си форма след разопаковането.

По отношение на характеристиките, този ръчно изработен килим е изработен от 60% юта и 40% памук, с размери 120 см в диаметър и предлага здравина и издръжливост. Моля, имайте предвид, че почистването трябва да се извършва внимателно: не мийте с вода, предпочитайте професионално химическо чистене, като използвате тетрахлоретилен или други разтворители, изброени под символа F за деликатна поддръжка.

Със своята кръгла форма и гладък дизайн, този килим от юта е истинска покана за комфорт и естествена елегантност, като същевременно е идеален за оферта на едро.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.