FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

ЛАМПА ФЕНЕРЧЕ СЛЪНЧЕВА COB КЪМПИНГ POWERBANK МОЩЕН

7,05 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
50 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

NZY ZJ-1158 е многофункционално преносимо LED фенерче. Той е оборудван с вградена 1200 mAh батерия и ви позволява да зареждате смартфона си чрез USB. Особеност на фенерчето е наличието на слънчев панел, който ви позволява да зареждате устройството на всяко място, където има достъп до пряка слънчева светлина. Можете да изберете вида на осветлението, от което се нуждаете: основната лампа или блясъка на тялото. Преносимата лампа има много приложения. Удобният дизайн ви позволява да го поставите на равна повърхност или да го окачите, както и удобно да го държите в ръцете си с колан. Това устройство може да бъде инсталирано навсякъде: в спалнята или детската стая, в коридора, в банята и като цяло, когато е необходим мобилен източник на светлина. Лампата е подходяща за използване като преносимо фенерче, лампа, нощна светлина или резервен източник на светлина в стаята, когато захранването е изключено. NZY ZJ-1158 е модерна лампа за използване в различни домашни ситуации

Многофункционалният къмпинг фенер ZJ-1158 ще бъде добър партньор при риболов, пикник, къмпинг, беседка или у дома, когато светлините угаснат. Лампата има доста малко тегло, тъй като е изработена от издръжлива пластмаса и работи автономно благодарение на вградената батерия. Той също така има функция Power Bank за аварийно зареждане на USB джаджи.

Дизайнът на лампата е обмислен по такъв начин, че да може да се държи в ръката от колана във вертикално или хоризонтално положение. Можете също така просто да позиционирате лампата вертикално върху всяка равна повърхност.

Технически, фенерчето ZJ-1158 дава два варианта на приложение - като фенерче с насочен поток от светлина и като лампа / лампа / нощна лампа с дифузна светлина. Фенерчето има два режима на яркост и режим на аварийно мигане, докато лампата има само две нива на яркост. Всички режими се превключват последователно чрез натискане на бутона за захранване от горната страна на лампата.

Зареждането на батерията на лампата за фенерче става чрез USB Type-C входа или от слънчевия панел, който се намира в горния край на лампата при излагане на пряка слънчева светлина. В допълнение, фенерчето ZJ-1158 е оборудвано със стандартен USB вход за зареждане на USB джаджи. И двата конектора са затворени със силиконова капачка, за да се предотврати навлизането на влага, прах и др. вътре.

Характеристики:

Тип: Къмпинг светлина/фенер/нощна светлина

модел: ZJ-1158

Материал: Пластмаса

Захранване: вградена акумулаторна батерия

Зареждане: USB Type-C + слънчев панел

Оперативни: 5

Функция за банка на захранването: Да

Черен цвят

Размер: 13 * 10 см

Оборудване:

Къмпинг лампа ZJ-1158 с акумулаторна

USB/USB Type-C кабел за зареждане

Опаковани в оригинална картонена кутия



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.