FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Лазерен проектор Xiaomi Mi 150 инча Бял EU SJL4005GL

1 009,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Xiaomi - Google
Складова единица (SKU):
18116
Баркод (EAN):
6934177701788
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Изключително късо разстояние, масивен екран за вашия дом

Изключително късо разстояние на хвърляне, възможност за монтиране на стена
Масивна прожекционна площ от 150 инча
ALPD 3.0 лазерна технология за източник на светлина
Висока точност на цветовете и яркост.
Естествен контраст 3000:1
Вграден Google Assistant / Google Android 8.1 TV съдържание

* Лазерният проектор Xiaomi може да показва традиционни програми за кабелна телевизия чрез телевизионен приемник, като например телевизионна приставка или IPTV приставка. Не може директно да приема телевизионни сигнали.
Носител на наградата за добър дизайн на Япония за 2017 г
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award и IDEA Award са известни като четирите големи глобални награди за дизайн.
Това е първият в света ултракъс фокусен лазерен проектор с технология ALPD, който осигурява до 150-инчов Full HD на разстояние от 50 см с високо контрастно съотношение от 1500 лумена и 3000:1 и живот на продукта от 20 000 часа. Този високотехнологичен продукт използва компактен и минимален дизайнерски език "кутия" и поддържа стилистична съгласуваност дори с Bluetooth дистанционното управление. Контролирайте устройството от всяка точка на стаята. Гласово активираните асистенти могат бързо да намират програми или да предоставят други интерактивни изживявания при гледане.
- Жури за награда за добър дизайн
Масивен параван за вашия дом
Лазерният проектор Xiaomi може да прожектира екран с размер до 150 инча. Пренесете частния театър в дома си.
Масивна 150” прожекционна площ Превърнете дома си в частно кино
Лесно регулирайте размера на екрана между 80-150 инча.
Изпитайте потапящото удоволствие да гледате филм, да слушате концерт или да играете на игра на масивен екран.
Изключително късо разстояние Прожектирайте голям екран дори от близко разстояние
Използва 0,233:1 ултра-къс фокусен дизайн на обектива, за да премахне неудобството от проекцията на дълги разстояния, необходима на традиционните проектори. Лазерният проектор Xiaomi може да бъде разположен на 1,97" ~ 19,7" разстояние от повърхността на дисплея на телевизионен шкаф или монтиран на стена. Няма нужда да се справяте с трудно окабеляване или препятствия.

1,97" ~ 19,7" от повърхността на дисплея
Лесен за преместване
Няма нужда от специално окабеляване

Кино качество
Лазерният проектор Xiaomi разполага с естествен контраст 3000:1, сравним с това, което се среща в кината. С коефициенти на червена светлина до 16-18%, цветовете са живи и ярки.
ALPD 3.0 лазерна технология за източник на светлина
Включва нова технология за лазерни дисплеи ALPD 3.0 от Appotronics*, която е водеща на пазара по цвят, контраст и яркост на екрана. Не само, че снимките са ярки и ясни, ALPD 3.0 ни позволява да подобрим живота на продукта и да намалим размера на машината.
* Appotronics е водещ световен иноватор на лазерни фосфорни технологии с висока яркост. Повече от 3000 кина използват тази технология по света.
85%+ NTSC цветова гама. Широка цветова гама и разпространение
Цветът е важна част от целия прожекционен екран. Ако цветовият диапазон е твърде малък, проекторът не може да покаже истинските цветове на филма. Лазерният проектор Xiaomi използва иновативна петстепенна технология на цветно колело за нива на прожектиране на червена светлина от 16-18% *. Цветовата гама NTSC от 85% осигурява богато и вярно възпроизвеждане на цветовете.
* Конвенционалните проектори обикновено използват само три или четиристепенни цветни колела. Степента на прожектиране на червена светлина обикновено пада под 10%
Естествен контраст 3000:1 Дори по-тъмните сцени се проектират ясно
Често се оплакваме, че може да е трудно да видим ясно важни детайли в киното, защото тъмните картини не се проектират ясно. Лазерният проектор Xiaomi разполага с естествен контраст 3000:1, доста над стандарта 2000:1 в кината. Освен това разполага с разделителна способност 1920*1080 и поддръжка за HDR, така че детайлите са ясни дори на тъмно.
Източник на светлина с яркост 5000 лумена
Лазерният проектор Xiaomi предлага яркост на източника на светлина до 5000 лумена, яркост на изображението от 1600 ANSI лумена и яркост на прожекционния екран от 15-18fL, сравнимо със стандарта за кино.
* fL е стандартът за китайско кино за измерване на яркостта. Яркост от 14 fL е общоприета за 2D кинопрожекция в Китай и 4,5 fL за 3D картини.
TL DLP цифрова технология за обработка на светлина
Включва DLP цифрова технология за обработка на светлина от Texas Instruments. Тази технология е базирана на DMD чип за визуално цифрово изобразяване на информация. Използвайки тази технология, лазерният проектор Xiaomi може да покаже картината по-ясно и ярко. В същото време детайлите в картината са ярки с висока скорост на възстановяване.
5.4um пиксел DMD чип2.07 милиона отразяващи лещи, така че всеки инч от големия екран да е ясен и ясен
Чипът има повече от 2,07 милиона 5,4 um рефлектора, всеки като малко огледало, което се обръща на ± 17 ° независимо при скорост от 16,66 милиона цикъла в секунда, събирайки различните цветове на лъча върху ултра-къс фокусен лазерен обектив за висока -дефиниция при гледане.
Живот на лампата над 25 000 часа Гледайте филми всеки ден от годината.
Технологията на лазерния източник на светлина Appotronics ALPD 3.0 може ефективно да осигури живот на лампата от 25 000 часа или повече, еквивалентен на времето



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.