FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Lebit цвят промяна USB LED лента с мобилен телефон дистанционно управление 1 метър

3,29 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
137 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm3667
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

LED лента, която може да се включи в USB порт:
Нишов продукт пристигна с появата на LED лента с USB конектор, чиято особеност е, че може да се управлява от телевизор, компютър или банка за захранване. С негова помощ можем да създадем осветление за настроение много лесно, което може да озарява скучна всекидневна или обикновена спалня едновременно!

Лесно управление на мобилния телефон.
Свържете го към смартфона си чрез Bluetooth и автоматично включете светлините с помощта на приложението. Опитайте няколко режима на осветление - превключете светлините или оставете светлините да се променят според песните, които се възпроизвеждат на телефона ви.

От устройства с USB портове с 5V изход можете безопасно да работите с тази LED лента. Просто включете USB порта и се насладете на прекрасната светлина за настроение! Не се изисква експертиза за монтирането и сглобяването му, можем да го пуснем в експлоатация само за няколко секунди!
Вградени променящи цвета RGB LED чипове:
Цветното осветление ще очарова всички, но на тази LED лента са поставени специални RGB LED чипове, които променят цвета на светлината според търсенето! Можете да изберете твърдо бяло, синьо, червено, зелено, жълто, оранжево, розово и т.н.; Можете дори да започнете светлинни шоута (бавен градиент, бързо трептене и т.н.) и дори да регулирате яркостта!

5V LED лентата в опаковката може да се реже на всеки 1 светодиод, практически на всеки 35 мм намираме точка на рязане на LED лентата. Това го прави лесен за мащабиране, много добре мащабируем за всяко тясно пространство.

Как да инсталирате USB RGB LED лента:
RGB светодиодите са монтирани върху гъвкава лента със самозалепваща се подложка.  Благодарение на своята гъвкавост, тя може да бъде фиксирана не само върху плоски повърхности, но и върху леко извити повърхности! Прилепва отлично към гърба на телевизори, монитори или дори MDF и PVC материали.
 
По време на монтажа обърнете внимание на факта, че в случай на електрически уред светодиодната лента не трябва да се монтира в най-нагревателната точка, тъй като това може да има пагубен ефект не само върху светодиодите, но и върху самозалепващото лепило (може да се отдели от повърхността поради топлина).

Области на приложение:
 - смарт телевизор, подсветка на монитора (намалява напрежението на очите при гледане на телевизия на тъмно чрез осветяване на средата на екрана)
 - осветление за декорация на компютърно бюро
 - Държач за клавиатура Функционално осветление
 - къмпинг, къмпинг допълнителна светлина (напр. управлявана от Power Bank)
 - 5V DC изход USB конектор във всякаква среда, например осветление на декора на леглото, вътрешно осветление на шкафа
 



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.