FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

LEGO 31132 Creator 3in1 - Viking Ship

101,96 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
2 парчета
Налично количество
200 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Lego - Viking
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Комплектът включва модел на традиционен викингски кораб с осем щита, балиста със стрелец, крава и два гарвана. Също така ви позволява да изградите движеща се змия Мидгард за ролева игра.

Феновете на LEGO ще харесат трите различни играчки в този вълнуващ комплект 3 в 1 с Vikings. Децата могат да построят викингски кораб и мидгардска змия, викингска къща с дракон и тухлена крава, вълк от Фенрис и дърво със скрити скъпоценни камъни. Докато играете с всеки от моделите, можете да използвате и четири мини фигурки на викинги.

Комплектите LEGO Creator 3 в 1 дават на децата всичко необходимо за безкрайна игра - всеки комплект им позволява да изградят три различни творения. Всички модели са детайлизирани и могат да се разглобяват и възстановяват, така че забавлението никога да не свършва. Кораби, къщи и подводници ви очакват сред многото комплекти 3 в 1.

Три играчки в един комплект с викинги - комплектът LEGO® Creator 3 в 1 Viking Ship и Midgard Serpent (31132) ще зарадва децата с модели на кораба, къщата и вълка на Fenris.
Неограничени възможности за игра - децата могат да избират от три приключения с викингите. Ще се бият ли с опасната змия на кораба, ще построят ли къща на викинги и дракони или ще играят сблъсък на северни вълци с четирима викинги?
Изключително подвижни модели - Midgard Serpent разполага с подвижна глава, опашка, тяло, челюст и перки и врат, челюст и крака на вълк. Благодарение на това децата могат да играят ролеви игри, в които се случва много.
Корабът на викингите е украсен с осем щита и разполага с балиста със стрелец, крава с възможност за изграждане и 2 гарвана с възможност за изграждане на борда. Викингската къща има подвижен покрив.
Включва 4 мини фигурки на въоръжени викинги, за да играете с история за кораб, къща или вълк.
Викингският кораб е висок 27 см, дълъг 42 см и широк 17 см.
Интерактивни цифрови инструкции – В приложението LEGO® Building Instructions децата могат да увеличават, завъртат и визуализират цифрова версия на нововъзникващия модел на смартфон или таблет.
Строителните тухлички LEGO® отговарят на най-високите световни стандарти за безопасност, така че да могат лесно да се отделят всеки път.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.