FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

LEGO 41711 Приятели - Училището по изкуства на Ема

62,33 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
2 парчета
Налично количество
200 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Lego
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Вдъхновете децата да бъдат креативни с комплекта Emma Art School (41711). В красивата сграда има три етажа, пълни с креативни арт играчки, където момчетата и момичетата могат да придружават Ема от LEGO® Friends, за да учат керамика, моден дизайн и 3D печат.

Училищният комплект за игра включва много сладки аксесоари: грънчарското колело се върти, когато завъртите дръжката, камерата има два обектива, а подвижният манекен се върти на площадката. Красива сграда във френски стил с големи прозорци и креативна табела с четка и химикал - сама по себе си е произведение на изкуството! Децата могат да го украсят по желание с плочки LEGO DOTS.

Позволете на децата да изразят своята креативност с LEGO® Friends Художественото училище на Ема (41711), включващо 4 арт ателиета.
Разполага с 3-етажна сграда с класни стаи и арт ателиета, плюс цветни аксесоари и 3 герои от LEGO® Friends.
Арт ателието насърчава креативността – децата, които обичат изкуството си представят как създават различни творби в клас и след това ги снимат в ателието.
Много креативни аксесоари - Реалистичните аксесоари като подвижен манекен, камера, макари, платна, четки и кутии с боя насърчават часове на игра с въображение.
Играчката е с размери 25 см височина, 23 см ширина и 8 см дълбочина.
Интерактивен дигитален наръчник за изграждане - С приложението LEGO® Building Instructions за смартфони и таблети, децата могат да увеличават мащаба и да завъртат моделите на сгради, за да ги разглеждат от всички ъгли.
Играчките LEGO® Friends са предназначени да помогнат на децата да научат за своите интереси и света чрез компанията на герои, с които могат да се идентифицират.
Всички части LEGO® отговарят на строгите индустриални стандарти, така че са последователни, последователни и забавни за изграждане.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.