FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

LEGO 60347 City - Магазин за хранителни стоки

51,09 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
2 парчета
Налично количество
200 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Lego
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Хранителният магазин LEGO® City (60347) предоставя на децата всичко необходимо за творческа игра. В магазина за играчки можете да намерите всякакви продукти. Комплектът включва още електрическа кола, мотокар и пазарска количка. Децата могат да комбинират модела на магазина с други комплекти LEGO City, като използват пътни плочи, за да направят забавлението още по-забавно. Сред петте включени мини фигурки е Mr.Ad, познат от серията LEGO City Adventures.

Децата ще бъдат точно в центъра на действието с комплектите LEGO City. Пълни с реалистични превозни средства, детайлни сгради и вдъхновяващи герои, комплектите насърчават игриви ролеви игри от ежедневието.

Какво има в кутията? - всичко необходимо на децата, за да построят магазин за играчки, електрическа кола и мотокар. Включва също LEGO® пътни табели и 5 мини фигурки, включително Mr.Advertisement от LEGO City Adventures.
Феновете могат да транспортират каси с мотокар, да подреждат стоки, да пълнят кошчето за рециклиране и да свързват модела с други комплекти LEGO® City с помощта на пътни плочи.
Когато е сгънат, моделът за магазин за хранителни стоки е с размери над 3'' (11cm) височина, 6'' (36cm) ширина и 5'' (13cm) дълбочина.
Комплектът за хранителни стоки включва пазарска количка, риба, хляб и разнообразие от плодове и зеленчуци.
Този комплект LEGO® City включва прости инструкции за изграждане на всички включени играчки LEGO.
Учете, докато се забавлявате - LEGO® City сгради, превозни средства и герои насърчават въображението, творческа игра за развиване на важни житейски умения и повишаване на тяхната увереност.
Всички LEGO® части отговарят на строги индустриални стандарти, така че са последователни, последователни и забавни за изграждане.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.