FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

LiMaJo контурен габарит голям с метална ключалка в комплект от 2 | 25 &

от 7,90 € /парче цена без данък
8,90 € от 100 до 500 парчета
8,10 € от 500 до 1000 парчета
8,00 € от 1000 до 1500 парчета
7,90 € от 1500 до 2000 парчета

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
100 парчета
Налично количество
2000 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

✅ ОТЛИЧНО ТОЧЕН – Благодарение на най-новата си технология, прецизният плъзгащ контрол на контурния уред предлага много плавни ламели за максимална точност при записване на профила и след това прехвърлянето му. Комплектът включва габарит за дублиране на контури 25 см и 12 см!
✅ БЕЗ ПЪЛЗВАНЕ – Шаблонът на кривата може да бъде заключен и по този начин надеждно предотвратява всяко подхлъзване. Благодарение на здравия метален заключващ механизъм, точното прехвърляне на измерената форма е безпроблемно!
✅ ЕКСТРА ФИНИ ПЛОСКИ − С особено малката ширина на лентата от само 1,5 мм са възможни особено фини измервания с устройството за измерване на контура на снаждане. Дълбочината на измерване на уреда за копиране с 13 см е идеална за всяка домашна работа. Нашият ъглов шаблон гарантира оптимален резултат от рязане!
✅ УНИВЕРСАЛЕН - Контурният уред в голям и малък е универсален инструмент за дървообработване. Истински помощник при полагане на паркет, винил или ламинат. С уреда за измерване на контура, включващ молив, материалните отпадъци са значително намалени!
✅ НАШАТА МАРКА ОБЕЩАНИЕ - Ние сме убедени в качеството на нашите контурни габарити и искаме да дадем възможност на всеки да направи безрискова покупка. Ето защо ние предлагаме безплатна доставка за връщане в рамките на 90 дни от покупката, ако не ви харесва!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.