FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
22 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Livingpai сгъваем и регулируем фитнес батут

34,12 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
7 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7238
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Забавни и ефективни тренировки Фитнес батутите са не само леки, безопасни и тихи спортни уреди, но и осигуряват много по-голямо забавление по време на тренировка. Само 10 минути скачане на ден ефективно изгаря калории, укрепва кръвообращението, което се равнява на 1 час джогинг, 30 минути колоездене или 20 минути плуване. Удобен монтаж, разделяне и съхранение Сгъваемият дизайн намалява размера му до 1/4, което прави съхранението удобно, докато регулируемата дръжка и металната конструкция са подвижни. Простият, но здрав дизайн е изработен от лек материал, така че всеки може да го сглоби или разглоби без инструменти. Широка гама от приложения като скокове, лицеви опори, коремни преси и повечето упражнения за разтягане.

Сгъваем дизайн

Батутът може да се сгъне два пъти, а сгънатият размер е по-малък от 1/4, така че е много спестяващ място и лесен за поставяне под леглото, в ъгъла, в килера.

Регулируема по височина дръжка Спортният батут поддържа регулиране на височината на 4 нива. С помощта на бутона до дръжката можете да го регулирате от 79 см до 106 см, перфектен батут за възрастни и деца.

Разпенена дръжка Дръжката, покрита с мека пяна, увеличава баланса, нехлъзгането и комфорта. Просто се наслаждавайте на радостта от скачането.

Основни характеристики:

Затворена пружина от неръждаема стомана Фитнес батутът може да бъде оборудван с до 32 затворени стоманени пружини и има дизайн на триъгълник за безопасност, който го прави по-безопасен и по-издръжлив от еластичните въжета или ремъчни пружини.

Safety Oxford Cushion 600D е изработен от устойчив на надраскване оксфордски материал с PE вътрешен слой, който ефективно предпазва краката и пръстите на краката от нараняване при скачане.

На батут има метални тръби и гумени 6 подвижни метални тръби, които са покрити с гума, така че батутът да не се подхлъзне и да е тих.

Подобрена PP Jumping Board: Внесената PP подскачаща дъска осигурява по-добра износоустойчивост и е водоустойчива. Уникалният материал прави скоковете по-меки и ефективно предпазва коляното. Товароносимостта достига 200 кг.

Аксесоари:

Устойчив лентов аксесоар Батутът Livingpai се предлага с 3 различни ленти за съпротива, за да подобрите тренировъчния си опит.

Включва дърпане на въже Батутът съдържа дърпащо въже. Може да се комбинира с тренировки с батут, за да стане фитнесът още по-ефективен.

Включва калъф за носене Сгъваемият батут се предлага с висококачествена чанта за носене, която ви позволява удобно да транспортирате батут.

Характеристики: Максимално натоварване 200 кг4 ниво регулируема по височина дръжка от пянаСгънат размер по-малък от 1/4 от оригиналния размерИздръжлива възглавница от ОксфордВътрешният кръг е изработен от издръжлив водоустойчив PP матТежки стоманени тръби с неплъзгаща се гумена основаИздръжливи устойчиви на надраскване стоманени пружини



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.