FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Магически Scratch Art Fun художествена игра за деца и възрастни

5,81 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Марки
Rainbow
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Магията на Марвин представя магия супер ярка драскотина изкуство: Магията на Марвин е домът на всички неща магически и загадъчни. От тяхната гама от магически трикове до техните комплекти за надраскване, ще бъдете изумени от силата на магията. Скрит под черния слой на този комплект за надраскване е свят на живи, магически цветове, които само чакат да бъдат открити - Пишете, рисувайте, играйте и откривайте, нашето изкуство е превъзходно за училищни проекти, презентации и послания.
RAINBOW SCRATCH ART: Създайте своя собствена магия у дома с този комплект за скреч изкуство, предназначен да позволи на вашия вътрешен художник да се развихри. Използвайки включения инструмент, внимателно надраскайте черния слой и скочете в света на холографските цветове, неоните, металните цветове и дъгите. Създайте свои собствени красиви модели и форми, като живите цветове работят с вас, за да създадете умопомрачително изкуство.
SCRATCH ART PAPER: В този детски комплект за надраскване от Marvin's Magic са шаблони, които можете да проследите и разтегнете, шаблони, които ще ви дадат вдъхновението, от което се нуждаете, за да създадете магически шедьовър на дъгата! Просто вземете вашата скреч дъска и вашите инструменти за скреч изкуство и комбинирайте магия и изкуство и създайте каквото сърцето ви желае!
СЪЗДАВАЙТЕ ИЗКУСТВО ОТ НУЛАТА: Този комплект е идеален за всеки повод и празник, от които сте вдъхновени. Независимо дали искате да създадете великденско скреч изкуство или драскотина за Свети Валентин за любим човек, този комплект ще вдъхне живот на вашите дизайни по начин, който никога не сте смятали за възможен! Можете също така да създадете скреч бележки за хората, които обичате, създавайки памет, която ще продължи вечно! За истински ефект на дъгата, опитайте да създадете изкуство за надраскване на еднорози и оставете цветовете да трансформират мистичния ви характер пред очите ви.
ЗА ХУДОЖНИЦИ НА ВЪЗРАСТ 5 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ: Този комплект ще позволи на вашия малък художник да създаде модели с метални, холографски, неонови и дъгови цветове. Перфектен за използване у дома, на почивка или в училище. Помогнете на вашето малко да се влюби в красотата на изкуството, като използвате този магически комплект. Този комплект ще направи перфектните подаръци за рожден ден за момичета и момчета!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.