FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Магнитно индукционно зарядно устройство за iPhone Qi 15W 3IN1 Mag Safe Wireless

17,04 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
iPhone
Складова единица (SKU):
72050
Баркод (EAN):
5905601815143
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Qi 3in1 15W Mag Безопасно магнитно индукционно зарядно черно Описание на продукта + основни характеристики

Основни характеристики: Тип зарядно устройство: Индуктивно, магнитно Материал: ABS / PC / Цинкова сплав Цвят: Бял Съвместимост: iOS и Android Интерфейс: USB-C Mag Safe Съвместим: Да USB-C входен ток: 9V / 3A, 12V / 2.5A Изходна мощност-samrtphone: 15W / 10W / 7.5W / 5W Изходна мощност-часовник: 3W Изходна мощност-слушалки: 5W Включен кабел: Да USB-C / USB-C Технология: QI Тегло: 265g Размери 157 мм x 157 мм x 90 мм Комплектът включва: Зарядно устройство + USB кабел-100см Сертификати: CE, FCC, RoHS
Здрав дизайн Зарядно устройство 3 в 1, което е проектирано с мисъл за удобство и предлага набор от функции, които правят зареждането на различни устройства по-лесно от всякога. Изработен от трайни ABS, PC и материали от цинкови сплави, той осигурява не само модерен външен вид, но и здравина и издръжливост. Цялото нещо се основава на 4 неплъзгащи се силиконови гумени ленти в основата, които осигуряват стабилност за цялата конструкция на плота. Зарядното устройство не е съвместимо с Galaxy Watches.
Интелигентно управление на енергията Зарядното устройство е оборудвано със система за защита от прегряване, претоварване и късо съединение, за да предпази свързаните устройства от потенциални повреди.
Съвместим със смартфони с iOS и Android, слушалки и часовници, които поддържат стандарта за безжично зареждане QI. Зарядното устройство не е съвместимо с Galaxy Watches. Можете да зареждате смартфона, смарт часовника и слушалките си едновременно, премахвайки необходимостта от множество зарядни устройства.
Малък отпечатък Това зарядно устройство поддържа зареждане на три устройства едновременно, което го прави идеално за дома, офиса или за пътуване. Характеризира се с компактни размери: височина 140 мм, основа 157 мм х 90 мм.
Регулируем пръстен за зареждане Подвижният пръстен за зареждане на 70° ви позволява да регулирате ъгъла на телефона си по време на зареждане, което може да бъде особено практично при използване на устройството, докато се обаждате или гледате филми. Този обхват на движение позволява на потребителя лесно да регулира ъгъла на гледане за оптимално потребителско изживяване.
Разширено удобство С възможността за зареждане на три устройства едновременно, зарядното устройство не само осигурява ефективно захранване, но и помага да поддържате бюрото си подредено. Това практично решение елиминира необходимостта от множество зарядни устройства, което често води до претрупване на кабелите.
Магнит Магнитната функция Mag Safe работи само директно към телефона или към калъф с вграден магнитен отвор с помощта на Mag Safe.
Бързо зареждане За да се гарантира оптимално зареждане, производителят препоръчва използването на зарядно устройство с минимална мощност 30W. Този стандарт за захранване се превръща в ефективно и бързо зареждане, осигурявайки на потребителя надеждност и производителност по време на процеса на захранване. Използвайки зарядно устройство с мощност 30W или повече, потребителят може да се наслади на пълния потенциал на зарежданото устройство, минимизирано време за зареждане и стабилност на подаваната енергия.

Зарядното устройство е сертифицирано по CE, FCC и ROHS. ROHS сертификат - потвърждава, че продуктът отговаря на определени граници за вредни вещества. FCC Certified - Удостоверява, че електромагнитните смущения на устройството отговарят на границите, одобрени от Федералната комисия по комуникациите.
ПРОДУКТОВА ГАЛЕРИЯ ___
Често задавани въпроси Какви са основните предимства от използването на зарядно устройство с регулируем пръстен за зареждане на вашия смартфон?
Регулируемото зарядно устройство с пръстени ви предлага гъвкавостта да регулирате ъгъла на телефона си по време на зареждане. Това улеснява потребителя да получи оптимален изглед, докато използва устройството, като например гледане на видеоклипове или провеждане на видеоконференции. Регулируемият пръстен осигурява комфорт и персонализиране според индивидуалните предпочитания на потребителя.
Какви са размерите на зарядното устройство?
Товарачът е с размери 140mm x 157mm x 90mm, което го прави компактен и лесен за поставяне в различни пространства.
Съвместимо ли е зарядното устройство с Galaxy Watches?
За съжаление, това зарядно устройство не е съвместимо с Galaxy Watches.

Всичко на една ръка разстояние! Разгледайте и другите ни предложения и изберете необходимите аксесоари за вас. Помня! Можете да намерите редица аксесоари като: закалено стъкло, държачи, зарядни устройства за автомобили, FM предаватели, кабели или слушалки.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.