FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Машина за фрезоване на нокти с 25 000 об/мин LAFE FRE 002 LAFMAN 46825

14,88 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
1000 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
ROS000935
Баркод (EAN):
5903886011229
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Машина за фреза за нокти с набор от фрези - професионална грижа у дома!
Машината за фрезоване на нокти Lafe е многофункционален козметичен уред за специални задачи. Идеален за маникюр, педикюр и изглаждане на петите. Фрезовата машина се състои от много инструменти в едно малко устройство - пила, полир за нокти, ренде за пети. С негова помощ можем да подстрижем ноктите на ръцете и да им придадем желаната форма, да премахнем ципите, да подготвим чинията за нанасяне на лак и декорации, но и да се погрижим за стъпалата, включително и да премахнем силно назъбения епидермис от петите. Фрезовата машина LAFE FRE002 придава на ръцете и краката ви перфектен, добре поддържан вид и не е нужно да ходите в салон за красота за това. Създайте салон за професионален маникюр у дома.

• Тиха и ефективна работа без вибрации.
• Удобни ръчни контроли.
• Възможност за настройка на посоката на въртене.
• Лесна система за смяна на накрайници и приставки за фрезоване.
• 25 000 об./мин.
• 10W мощност.
• Доставя се с 5 ножа и 6 шлифовъчни подложки, включително конусен и цилиндричен нож.
• Стойка, която ви позволява да спускате главата си по време на работа.

Ефективност и бързо действие
С фрезовата машина LAFE можете бързо и професионално да се грижите за ръцете и краката си, да получите любимата си форма на ноктите и да премахнете грозните кожички. Уредът достига скорост от 25 000 оборота в минута и следователно е подходящ за отстраняване на остатъци от лак от нокътната плоча, както и за подологични обработки. Благодарение на мощността от 10 W, фрезата е идеална за домашни ритуали, а извършването на маникюр или педикюр вече не е досадно, изморително занимание, което изисква посещение в професионален салон. Тихата и плавна работа на уреда прави грижата за ръцете и краката релаксираща и не предизвиква дразнене или главоболие.
Няколко вида фрези
В комплекта с фрезата получавате 5 броя фрези и 6 шлифовъчни диска с различна зърност, както и носач за шлифовъчни тампони. Изборът на правилния нож за специфично лечение е много важен, тъй като използването на грешен накрайник може да повреди нокътя, да ви отреже или лечението може да не е много ефективно. Настилките се предлагат в различни форми - включително цилиндри и конуси, благодарение на които не само подрязвате ноктите и им придавате форма, но и матирате плочата, премахвате корите и остатъците от гел или акрилни препарати. Грубите подложки са чудесни за премахване на мазоли по краката ви.
Удобна работа
Работата с фрезовата машина LAFE е изключително лесна и удобна. В комплекта, освен главата, ще намерите и специална стойка, която ви позволява безопасно да приберете уреда по време на прекъсване на работата. Благодарение на режима на работа напред/назад, можете да промените посоката на въртене на главата, което ви позволява да моделирате нокътната плоча още по-прецизно.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.