WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЗА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АКНЕ

2,92 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 запаси
Налично количество
без ограничение
Държава
Русия
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
MSK(3)-SIB
Последна актуализация
преди 1 година

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЗА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АКНЕ.

Козметичните маски са от съществено значение за цялостната грижа за кожата, като ежедневен крем и почистващ препарат за кожата. Много хора обаче пренебрегват маските, без да осъзнават колко ефективни и полезни са те. Прилагането на маска за лице на редовни интервали помага на тъпата кожа да си възвърне здравословния блясък, да премахне кожни проблеми като пъпки, черни точки и старчески петна и да поддържа здравето и красотата на кожата през целия живот. Основното нещо - да изберете продукт, в съответствие с индивидуалните характеристики на кожата, да наблюдавате времето и множествеността на процедурата и резултатът няма да закъснее.

INCI: Aqua, Matricaria chamomilla water, Hippophae Rhamnoides oil, Argan oil, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Glyceryl stearate citrate, Cetearil alcohol, Glicerin, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Panthenol, Chamomilla recutita essential oil, Pinus silvestris essential oil, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Calendula officinalis extract, Hypericum perforatum extract, Tussilago farfara extract, Echinacea purpurea extract, Bidens tripartita extract, Betula pubescens екстракт, екстракт от Hunica granatum, екстракт от Echinacea purpurea, екстракт от трипартита на Байдънс.

Маската за лице за ACNE PRONE SKIN е подходяща за кожа, склонна към възпаления и раздразнения. Благодарение на активната съставка има противовъзпалителен ефект, облекчава дразненето и зачервяването, подобрява цвета на кожата. Перфектно омекотява кожата, прави я мека и кадифена на допир, придава усещане за свежест.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
Нанесете маската върху предварително почистената зона на лицето, шията и деколтето, за да избегнете зоната на очите и устните. Оставете за 10-15 минути. Изплакнете с топла вода с помощта на памучен тампон. Използвайте 1-2 пъти седмично.

РАЗФАСОВКА: 50 ± 5 мл

Срок на годност: 1 година. След отваряне съхранявайте в продължение на 3 месеца.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.