FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Матраци MemoryFOAM

66,02 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
200 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
15 дни
Складова единица (SKU):
HH1525603
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

матраци MemoryFoam; Размери: Малък: 200х90 см, Среден: 200х140 см, Голям: 220Х180 см

Следователно матраците MemoryFoam са много удобни, наред с други неща, използването на вискоеластична форма на пяна. Материалът, разработен за космически пътувания, реагира много добре на телесната топлина. Благодарение на тази пяна ядро може да поеме перфектно контурите на тялото ви, което осигурява добре балансирана ергономична подкрепа.

Поради взаимодействието между матрака и топлината на тялото, мускулната релаксация и подкрепата за тялото са осигурени. Сърцевината на матрака гарантира, че болезнените точки на натиск са намалени до абсолютен минимум и осигуряват адекватна подкрепа за гръбначния стълб, насърчавайки кръвообращението и лимфния поток. Ядрото му се връща към оригинала си като движения.

Този продукт се препоръчва особено при болезнен гръбначен стълб (гръб), мускулни болки и ревматизъм и безсъние.

Натискът на перфектното тяло се приема и разпределя по анатомичната му форма благодарение на матрака и в отговор на телесната температура.

Следователно, тя осигурява комфортен сън и събуждане сутрин в перфектно състояние без болка.

Предимства:

Антибактериални
Устойчивостта и издръжливостта на акарите не губят форма намаляват болезнените точки на натиск Подобрява кръвообращението и лимфния поток осигурява правилна опора на гърба Отпуснете мускулите Помогнете за хъркането, нарушенията на съня и главоболието с миещи се

Той е специално разработен, за да помогне за отпускане на мускулите. Формата му най-добре пасва на анатомията на гръбначния стълб, като я поставя в права линия, като поддържа тялото по време на сън. Предложете комфортен сън през нощта и свежото събуждане е гарантирано. Произвежда се без CFC газове, които са вредни за здравето. Произвежда се вискоеластична полиуретанова пяна на водна основа. Този продукт е хигиеничен и антиалергичен. Капакът може да се мие. Инактивиращата пяна (вискоеластична) е разработена от НАСА, за да издържа на натиска на големите астронавти по време на излитания и кацания главно за защита на врата, раменете и гръбначния стълб. Този уникален материал, който от години се използва с голям успех за такива цели в медицината, сега се пуска и в услуга на потребителския пазар.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.