Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Професионални изолационни работни инструменти "Произведено в Италия" Ново

0,40 € /парче цена без данък
Предстои договаряне

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
100.000 парчета
Налично количество
100.000 парчета
Държава
Италия
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Единична партида, инструменти и хардуерни прибори.
80% Произведено в Италия - 20% Произведено в Турция
Всички материали като отвертки и клещи са
изолация 1000w СЕРТИФИЦИРАН
Целият списък в прикачения опаковъчен списък
Всички други снимки, налични в WhatsApp
Хардуерните консумативи на NTET са идеалният избор за всеки, който търси висококачествени продукти за своите нужди от "направи си сам", поддръжка или професионална работа. С широка гама от налични елементи, NTET предлага надеждни и иновативни решения, които да отговарят на всеки тип проект.
Продуктите на NTET се отличават със своята издръжливост, точност и превъзходна производителност. Те са изработени от висококачествени материали и се подлагат на строг контрол на качеството, за да се гарантира максимална надеждност и безопасност.
Независимо дали сте запален любител или опитен професионалист, хардуерните консумативи на NTET имат всичко, от което се нуждаете. От най-модерното електрическо или механично оборудване ще намерите всичко необходимо, за да се справите с проектите си с лекота и ефективност.
Продуктовата гама на NTET включва инструменти, крепежни елементи, измервателни уреди и много други. Всеки продукт е проектиран да бъде ергономичен, лесен за използване и да предлага оптимална производителност.
Освен това, NTET се ангажира да предлага отлично обслужване на клиентите, с квалифициран персонал, готов да ви помогне при избора на правилните продукти и да ви предостави цялата необходима информация. Опитът им в хардуерния сектор гарантира професионални съвети и персонализирани решения за всяка нужда.
Изборът на хардуерни елементи на NTET означава инвестиране в трайно качество, надеждност и удовлетворение. Подхождайте към проектите си с увереност, знаейки, че разполагате с подходящите инструменти, за да постигнете отлични резултати.


Приложения
Изтеглете файла packing-atttrezzi-pdf.pdf


Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.