FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
14 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Модерна лампа Halo Edition Подова лампа Rainbow Projection Lamps

6,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
127 парчета
Налично количество
254 парчета
Държава
Чехия
Стокова група
Нови  
Марки
Rainbow
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Модерна лампа Halo Edition Подова лампа Rainbow Projection Lamps Sunset Light Изложбена зала Дневна Спалня Веранда Фон Стена Атмосфера Светлини

Състояние: Чисто нов

Налично количество: 254 бр (2 палета)

MOQ: 127 бр (1 палет)

Наличност: CZ - в наличност

Без излишни думи, подовата лампа Halo Edition Evo е модерен дизайн на подова лампа, която смесва изкуство с ноу-хау. Това е ултра-компактна подова лампа, въпреки че използва дихроичен филтър, за да раздели светлината в безкраен спектър от цветове.

Новата LED подова лампа за декорация на атмосфера в стил залез ви позволява да усетите атмосферата, когато слънцето залязва, без да изгасва, а също така може да създаде атмосферата на изгряващото слънце през деня.
Държачът на лампата може да се върти нагоре и надолу, или наляво и надясно, и могат да се създават различни светлини от различни ъгли, така че да внесат различни ефекти във вашата стая.

Размерът и формата на ореола могат да се регулират чрез въртене на главата на лампата и разстоянието от стената, за да създадете атмосферата, която харесвате. Подходящо е за фотографи да правят артистични снимки и да подсилят семейната атмосфера.
Здравата основа и здравият дизайн позволяват да се поставя свободно, основата тежи около 3 кг, защото няма да се преобърне лесно.
Ако мечтаете да имате романтично модерно семейство, тогава тази подова лампа е задължителна. Независимо дали ще го поставите в главната спалня, момичешка стая, всекидневна или стая за гости, той ще ви добави много мечтани чувства.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.