FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Мокра полиране мазилка

0,65 € /килограм цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
25 килограми
Налично количество
10000 килограми
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
15 дни
Складова единица (SKU):
C1525607
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Шпакловка, готова за изглаждане и довършване на вътрешни повърхности, синтетични смоли, водни дисперсии, добавки, пълнители, със следните caracteristi¬ci: лесен за нанасяне поради кремообразната консистенция има много добра адхезия към правилно подготвена основа, сушенето е бързо, високо бяло. Абсорбцията е ниска основа и не изисква грунд преди нанасяне на боя. Абсорбцията се намалява поради състава и води до значителни икономии при повърхностната обработка (лак). Препоръчва се използването на многослойни покрития, те могат да се нанасят до 3 мм.

Област на приложение: може да се прилага ръчно или машинно в следните формати: циментови мазилки, гипсови мазилки на базата на мазилки и циментови мазилки, бетон, гипсокартон.

Инструкции: Пастата се нанася върху субстрата, с дебелина на слоя от 0,2 мм до макс. 3 мм. Механизирано приложение, продуктът може да се разрежда макс. 5% вода. За използване в няколко слоя, за да изсъхне преди нанасяне на следващия слой е слоят над повърхността, приблизително 02:00, при температура 20 ° C и 65% влажност. Тези повърхности могат да бъдат гладки / шлифовани за 12-24 часа (в зависимост от дебелината и tem¬peratură) с фина шкурка, като по този начин се получава гладка повърхност. За да се предотвратят пукнатини, той предотвратява бързото изсушаване или замръзване. Медиите по-малко абсорбиращи са образуването на мехурчета и затова в този случай мазилката ще се използва, както следва: нанесете първия слой се разрежда с 10% вода, много тънка и след леко zvântare се нанася (около 5 минути.). вторият слой от тънък и след изсушаване на повърхността (2 часа при температура 20 ° C tem¬peratură и 65% влажност) нанесете окончателното покритие на мазилка с дебелината на изпълнението.

Време за сушене на повърхността (на допир): 2 часа, сухота (дълбочина): 24 часа. Стойностите са посочени при температура 20 ° C и относителна влажност от 65%. Индикативна специфична консумация: 0,5-1 кг/м². Точното количество на специфичното потребление ще бъде определено след тестването на място. Това зависи от грапавостта и дебелината на повърхността. Опаковка: пластмасова кофа, 10 и 25 кг. Отделения за съхранение răco¬roase, сухи, Температура на пране между 5 ° C и 30 ° C в оригиналната опаковка, неотворени. Срок на годност: 24 месеца от датата на производство в съответствие с условията на опаковане и съхранение. Вижте датата на производство и партидата, отбелязана върху опаковката.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.