WELCOME SUMMER
-35%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Напитки Най-добра цена Безалкохолни напитки Спортни енергийни напитки Основна хидратираща напитка

1,90 € /бутилка цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 бутилки
Налично количество
без ограничение
Държава
Латвия
Стокова група
Нови  
Време за доставка
7 дни
Баркод (EAN):
4549292009064
Последна актуализация
преди 4 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

"Prime Hydration" изглежда е марка или име на продукт, свързано с енергийни напитки или напитки за хидратация, но от последната ми актуализация няма конкретна информация за продукт с точно това име. Въпреки това, енергийните напитки и напитките за хидратация са доста често срещани на пазара, предлагайки разнообразие от формулировки, предназначени да осигурят тласък на енергия или да попълнят течности и електролити.

Енергийните напитки обикновено съдържат кофеин и други стимуланти, заедно със захари и различни витамини и минерали, за да осигурят бърз енергиен тласък. От друга страна, напитките за хидратация се фокусират върху попълването на течности и електролити, загубени чрез изпотяване по време на физическа активност или в горещо време.

Когато обмисляте енергийна напитка или напитка за хидратация, е важно да проучите съставките и хранителната информация, за да разберете какво консумирате. Някои ключови фактори, които трябва да се вземат предвид, включват:

Съдържание на кофеин: Енергийните напитки често съдържат високи нива на кофеин, които могат да засегнат хората по различен начин и могат да причинят странични ефекти, ако се консумират в излишък.

Съдържание на захар: Много енергийни напитки са с високо съдържание на захар, което може да допринесе за увеличаване на теглото и други здравословни проблеми, ако се консумира прекомерно.

Електролити: Напитките за хидратация могат да съдържат електролити като натрий, калий и магнезий, за да помогнат за попълване на това, което се губи чрез изпотяване.

Допълнителни съставки: Потърсете допълнителни витамини, минерали или билкови екстракти, присъстващи в напитката, и помислете как те могат да повлияят на вашето здраве или производителност.

Винаги е добра идея да консумирате тези видове напитки умерено и да вземете предвид индивидуалните си здравни нужди и чувствителност. Ако не сте сигурни за конкретен продукт или неговите съставки, консултирането с медицински специалист може да предостави персонализирани насоки.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.