WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

НАТУРАЛЕН СЕРУМ ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА

7,27 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
180,30 €
Налично количество
без ограничение
Държава
Русия
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
SVR(8)-SIB
Последна актуализация
преди 1 година

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Естественият серум е "еликсир", създаден от самата природа, концентрация на полезни компоненти в една опаковка. Голямото съдържание на активните съставки на серума, сякаш с магия, променя кожата. Производството на серума съчетава постижения в областта на козметологията и фармацията, създавайки уникален продукт, който е достъпен за всички. Серумът за лице е силно концентриран продукт. Той съдържа почти 10 пъти повече биологично активни вещества от крема за грижа за кожата. В допълнение към концентрацията, серумът от крема се характеризира с висока молекулярност. Малките молекули на еликсира масово проникват в дълбоките слоеве на епидермиса и засягат тъканите. Действа бързо и точково. Малко количество серум има по-изразен ефект от голяма част от конвенционалния козметичен продукт.

INCI: Aqua, Syringa vulgaris flower water, Glicerin, Sodium lactate, Panthenol, Inulin, Beta-glucan, Allantoin, Gliceril citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Xantan gum, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera extract, Mains domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium lappa extract, Oriza sativa extract, Citrus limon extract, Hedera colchica extract, Morus nigra extract, Thymus serpyllum extract, Equisetum arvense extract, Малина кетон, етерично масло от лавандула, етерично масло Jasminum grandiflorum, етерично масло от цитрусови плодове.

Серум "Безупречна кожа" на базата на активните съставки - ГИДРОЛАТА ЛЮЛЯК, АЛЛАНТОИНА, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА като ЛАВАНДУЛА И ЖАСМИН, а също и ценни екстракти от АЛОЕ-ВЕРА, ЕХИНАЦЕЯ И МУЧЕЛИ осигурява мигновено овлажняващо и рафиниращо действие. Активира локалния имунитет на кожата, предпазва я от свободните радикали и вредното въздействие на околната среда. При редовна употреба значително изглажда бръчките, възстановява еластичността, премахва тъпотата и чувствителността.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:
Най-добре е да се извършва грижа за кожата вечер. През нощта се активират регенеративни процеси в тъканите на тялото. Лягането веднага след прилагането на лекарството не се препоръчва. Препоръчва се серумът да се използва 1 час преди лягане.
Оптималното време за използване на еликсира е 17-21 часа. Ако продуктът се прилага сутрин, се препоръчва да го направите между 7 и 8 часа.
Ако серумът се нанася заедно с крема, той се нанася след 5-10 минути.
В зряла възраст можете да използвате серума дълго време. Траен резултат се появява след 2-3 месеца употреба. Ако по някаква причина употребата на серум се преустанови, постигнатият ефект обикновено продължава няколко месеца.
На всеки 3-4 месеца е необходимо да се правят почивки за 1 месец. Периодите на почивка са необходими, за да не се насищат тъканите с биологично активни вещества.

Разфасовка: 30 ± 5 мл



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.