WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА GPS + DVR PNI S906 екран 7 инча с Android 6.0, ha

84,50 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
11 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
PNI-S906
Баркод (EAN):
5949066511905
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Щедър дисплей
7-инчовият екран позволява по-точен и детайлен поглед върху маршрута/картата, като е изключително чувствителен и прецизен на допир. Резолюцията на екрана е много добра, показвайки изображения и карти с най-високо качество.

FM предавател
Преносимата навигационна система, PNI S906, е оборудвана с FM предавател. Тя позволява предаването на песни, съхранявани във вътрешната/външната памет на навигацията, по FM радиото в автомобила. 

Мощен процесор
Вътрешната навигационна памет е 8GB, което означава, че позволява изтеглянето на достатъчно карти за приложението за навигация Here WeGo и може да работи свободно. Приемането и показването на GPS позицията на картата става мигновено, благодарение на новия по-мощен ПРОЦЕСОР MTK8163 със скорост 1,3 GHz и RAM от 1 Gb DDR3.
 
Съединители
PNI навигационният конектор S906 се състои от miniUSB порт, MicroSD слот за допълнителни карти или мултимедийни файлове и жак за слушалки.

Вградена DVR камера
GPS устройството е интегрирало автомобилна DVR камера, която ще ви помогне да спестите пари за такова устройство, закупено отделно, а също и пространството, което би заело. Камерата снима с много добро качество, FullHD, със звук и може да бъде добър свидетел в случай на инцидент.

Готов за тръгване
Продуктът е "Готов за работа" поради аксесоарите в опаковката, които позволяват той да бъде незабавно монтиран на предното стъкло и жака на запалката. Веднага след като включите устройството, можете да тръгнете на път без никакъв проблем по желания маршрут.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.