FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Neewer камера доведе лампа за професионални фотографи

11,86 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 23,73 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Марки
Sony - Panasonic
Складова единица (SKU):
Holm5560
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Описание на продукта: 
Neewer LED Light Kit е висококачествено осветително устройство, предназначено специално за камери и видеокамери. Този светлинен комплект има много функции и предимства, които ви помагат да създадете перфектните условия за осветление за вашата фотография или видеозапис.

Основни характеристики:

Живот на батерията: Светодиодният комплект Neewer предлага до 80 минути употреба с едно зареждане или смяна на батерията.

Размери на продукта: Размери на светлинния комплект: 41.2 см дължина, 17 см ширина и 8 см височина.

Съвместимост: Светодиодният комплект Neewer е съвместим с пет различни типа батерии: Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 и AA батерии.

Дисплей за капацитета на батерията: Можете лесно да проверите заряда на батерията, като натиснете бутона за тестване. 4 LED светлини показват, че батерията е пълна, а 1 LED светлина показва ниска мощност.

Филтри: Комплектът включва два филтъра, бял филтър, който облекчава светлината (блуждаещ ефект) и друг филтър за понижаване на цветната температура до 3200K.

Затъмняване: Яркостта може лесно да се регулира с въртящ се превключвател, който ви позволява да го включвате и изключвате и да регулирате яркостта.

Дизайн на горещи обувки: Светлинният комплект има дизайн на гореща обувка, който ви позволява да заснемете вашата видеокамера или видеокамера. Той е съвместим с различни DSLR фотоапарати, видеокамери и стативи, които имат връзка с гореща обувка или 1/4 "резба.

Разсейване на топлината: Благодарение на добрата система за разсейване на топлината, устройството работи хладно и използва LED крушки с дълъг експлоатационен живот, които могат да осигурят живот до 50000 часа.

Мощност: Светодиодният комплект Neewer се захранва от 6 АА батерии (батериите не се доставят). Освен това можете да използвате определени батерии от серията Sony NP (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) или батерия Panasonic CGR-D16S с включения адаптер за батерия.

Светодиодният комплект Neewer е лек и издръжлив и е проектиран да го отведе навсякъде. Бързите и лесни настройки ви позволяват никога да не пропускате перфектен кадър.

NEEWER е световна марка за фотография, видеография и музикално оборудване. Компанията се ангажира да предоставя висококачествени продукти, които са тествани от професионални фотографи, видеооператори и любители на музиката по целия свят.

Съдържание на пакета:

1 x оранжев филтър
1 x Neewer камера доведе лампа
1 бр. инструкции

Когато купувате, моля, обърнете внимание:
Продуктът не съдържа батерия.
Може да се използва с 5 x 2AA батерии, батериите не са включени! 

В допълнение към батерията на продукта, тя може да се използва с батерия.
Батерии, съвместими с този продукт:

НП-Ф550
F750
F970



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.