FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
9 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Nokia N8 16Gb , 12 мегапиксела, оптика Carl Zeiss

20,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
20 парчета
Налично количество
20 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Използвани  
Марки
Nokia - MICHELIN
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Nokia N8 смартфон (12 MP Carl-Zeiss камера, ксенон светкавица, HDMI порт, щипка увеличение, Ovi карти) Различни цветове
Nokia N8 улеснява поддържането на връзка чрез Facebook и Twitter: адресната книга директно показва състоянието на всички приятели. Имате не един, а три домашни изгледа на разположение, които можете да конфигурирате индивидуално, например с мини програми (джаджи). С едно просто движение на пръста си можете да превключвате от един домашен изглед към следващия. С вашия Nokia N8 можете да записвате и редактирате видеоклипове в HD качество, да вмъквате музика, изображения, текст и преходи и след това да ги качвате директно в интернет. Направете изключителни снимки с големия 12-мегапикселов сензор и оптика от Carl Zeiss. Ксеноновата светкавица позволява висококачествени снимки дори при условия на слаба осветеност. Nokia N8 има HDMI порт, така че можете да възпроизвеждате вашите снимки, видеоклипове и музика на съвместими телевизори, външни дисплеи, проектори и стерео уредба. И всичко това в невероятна цифрова HD резолюция от 1280 x 720 пиксела (720p) за видеоклипове. Nokia N8 също поддържа Dolby Digital Plus. Така че можете да се наслаждавате на видеоклиповете си на системата за домашно кино в Dolby Surround sound.With Nokia N8 винаги знаете къде да отидете. Просто влизате в дестинацията си, а Ovi Maps ви отвежда там с гласово подпомагани упътвания - пеша или в колата, в над 70 държави. Също така безплатно: Световни карти, пътеводители Lonely Planet и Michelin, информация за текущото време и събитията наблизо.Допълнителните приложения за вашия Nokia N8 предлагат още по-забавно и още повече начини да бъдете креативни. Магазинът Ovi има хиляди приложения, игри и видеоклипове за изтегляне. Възможностите са безкрайни. Nokia N8 предлага интуитивен достъп до всички ваши любими албуми - включително показване на обложки на албуми. Насладете се на музикалната си колекция в движение - до 50 часа.

"Устройствата се включват / изключват и тестват за LCD функционалност. Устройствата се доставят с вкл. батерия и заден капак.
Тестваното включване/изключване на захранването означава, че устройствата се проверяват, за да се види дали могат да бъдат включени. Освен това се тества LCD дисплеят.
Тази оферта е насочена изключително към професионални дистрибутори.
Търговци със или без лиценз за търговия.
Wehr няколко устройства Купува не е частно лице.
Няма гаранция за батериите, тъй като това не са нови устройства.
Продажбата се извършва като специален артикул изрично без гаранция или връщане.
Тази оферта е насочена изключително към професионални дистрибутори. Продажбата се извършва като специален артикул изрично без гаранция или връщане.
Продажба с изключение на всяка гаранция Без намаляване, преобразуване или обратно изкупуване.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.