FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Офис Footrest Foot Base Регулируема удобна солидна основа за крака

15,99 € /парче цена без данък
Поръчвам

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
72400
Баркод (EAN):
5905601815778

Контакт Обадете се

Офис Footrest Foot Base Регулируема удобна солидна основа за крака - описание

Регулируема офис поставка за крака Описание на продукта + Акценти

Основни характеристики: Тип продукт: Подложка за крака / регулируема стойка Материал: стомана, пластмаса Цвят: Черен Размери: 38 см х 30 см х 13,5 см (дължина / ширина / височина) Товароносимост: 20 кг Ъгъл на наклон: + 20 ° ~ -20 ° Тегло: 2225g Регулиране на наклона: в реално време Ергономичен дизайн Положително въздействие върху здравето и комфорта Намаляване на умората и напрежението в краката и гръбначния стълб Съдържание на комплекта: 1x Поставка за крака
Подкрепа за вашето здраве Удобната и ергономична поставка за крака е изработена предимно от стомана. Дизайнът на тази основа включва четири гумени крака, които имат стабилизираща функция, предотвратявайки случайно движение. За кого ще бъде идеалното решение за почивката на краката? Работници на бюро: За тези, които прекарват дълги часове пред компютъра, почивката за крака може да ви помогне да поддържате удобна седяща позиция, като намалите напрежението в краката си. Офис работници: Хората, които работят в офиси, които са изложени на продължително седене, могат да се възползват от ергономични решения като тази почивка за крака за подобряване на комфорта и здравето. Хора с проблеми с гърба: За тези, които се борят с проблеми с гърба, правилното подравняване на краката и краката може да бъде от полза за позата и комфорта. Здрави хора: Активните хора, които искат да се грижат за здравето си, също могат да се възползват от ергономични функции като почивка на краката, за да сведат до минимум напрежението и дискомфорта.
Комфорт и ергономичност Поставката за крака е не само практична, но и важно ергономично решение, което има положително въздействие върху ежедневния комфорт. Използването му допринася за подобряване на стойката, което е от решаващо значение за поддържане на здравето на гръбначния стълб. Благодарение на правилното позициониране на краката, поставката за крака помага да се сведе до минимум напрежението в гръбначния стълб и да се намали напрежението в долната част на гърба. Той намалява умората на краката, но също така минимизира напрежението в тази част на тялото. Благодарение на способността за поставяне на краката в удобна позиция, поставката за крака помага да се разпредели тежестта равномерно, като се елиминира прекомерното натоварване върху определени области на краката. Това е особено важно за хора, които изпитват мускулно напрежение или дискомфорт, свързани с продължително седене или стоене.
Стабилност: Поставката за крака има 4 гумени крачета в основата, които ефективно предотвратяват случайно преместване, което дава възможност на потребителя да се концентрира върху задачата, без да се налага постоянно да регулира позицията на краката.
Напълно регулируем наклон Допълнително предимство на тази поставка за крака е нейният регулируем дизайн, който ви позволява да регулирате ъгъла на наклона от +20° до -20°. Това означава, че потребителят може индивидуално да регулира наклона на основата според собствените си предпочитания и ергономични нужди. Функцията за регулируем ъгъл на наклон добавя гъвкавост към използването на поставката за крака, което позволява тя да бъде адаптирана към различни места за сядане. За някои хора лекият наклон на стъпалата допринася за още по-голям комфорт и намалява напрежението в областта на гръбначния стълб и краката. В допълнение, възможността за регулиране на ъгъла на наклона означава, че поставката за крака може да се адаптира към променящите се условия и предпочитанията на потребителите по време на работа.
Размери, тегло и максимално натоварване Поставката за крака представя практични размери и характеристики, които си струва да се вземат предвид при избора на ергономично оборудване. Ето подробности за размерите и параметрите на тази основа: Размери на основата: 38 см х 30 см х 13,5 см (дължина/ширина/височина) Базово тегло: 2225 г Максимална товароносимост: 20 кг Тези точни размери и параметри ви позволяват ефективно да регулирате опората за крака към различни работни пространства. В допълнение, максималната товароносимост от 20 кг показва солидна конструкция, което е важно в контекста на осигуряването на безопасност и издръжливост по време на употреба.
Масаж Насладете се на допълнително успокояващо преживяване с три масажни ленти, които нежно стимулират акупунктурните точки по стъпалата на краката ви. Този фин масаж не само осигурява незабавно облекчение, но и помага за подобряване на кръвообращението в областта на краката. Това е като мини-масаж, който ви придружава през целия ден, като се грижи за комфорта на краката ви.
ПРОДУКТОВА ГАЛЕРИЯ _________________________________
Често задавани въпроси Какви материали са използвани при производството на тази основа за крака?
Основата на стъпалото е изработена от комбинация от стомана и пластмаса, осигуряваща солидна конструкция и издръжливост.
Какви са размерите на тази основа за крака?
Размерите на основата са 38 см дължина, 30 см ширина и 13,5 см височина, което го прави практично и лесно приспособимо устройство.
Каква е максималната товароподемност на тази основа за крака?
Максималната товароносимост е 20 кг, което доказва здравата конструкция и позволява безопасна употреба


Начини за плащане

  • Превод
  • Пари в брой
  • Онлайн плащания
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Методи за изпращане

  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.