FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Автентични зарядни устройства за лаптоп Dell 65W-240W | Множество модели & Мощност Спецификации

7,50 € /парче цена без данък
Предстои договаряне

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
200 парчета
Налично количество
700 парчета
Държава
Холандия
Стокова група
Нови  
Марки
Dell
Време за доставка
5 дни
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Разгледайте нашата селекция от автентични зарядни устройства за лаптопи Dell, предназначени да отговорят на различни нужди от енергия. Нашата гама включва зарядни устройства с различни видове конектори, включително стандартните 4.5 x 3.0mm и по-големите опции 7.4 x 5.0mm, за да се осигури съвместимост с широка гама модели лаптопи Dell.

Всяко зарядно устройство е изработено така, че да отговаря на различни изисквания за мощност, предоставяйки опции като 65W, 90W, 130W, 180W и здрави 240W за по-енергоемки задачи. Диапазонът на входното напрежение от 100 - 240V прави тези зарядни устройства гъвкави за глобална употреба, придържайки се към различни стандарти за мощност.

Моля, имайте предвид, че захранващите кабели не са включени в тези зарядни устройства. Въпреки това, всяко зарядно устройство идва с 12-месечна гаранция, гарантираща надеждност и удовлетвореност на клиентите. Освен това предлагаме подробен списък, готов за изтегляне, за да ви помогнем в процеса на подбор.

Тази оферта е насочена към посрещане на нуждите на бизнеса, който иска да се запаси с качествени зарядни устройства за лаптопи Dell. Независимо дали актуализирате съществуващия си инвентар или обмисляте нови допълнения, нашата обширна колекция от зарядни устройства е достъпна за закупуване на едро.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.