FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
22 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Оригинално точило за ножове STARLYF Insta Sharp

16,00 € /парче цена без данък
Предстои договаряне

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
100 парчета
Налично количество
650 парчета
Държава
Италия
Стокова група
Нови  
Марки
Sharp
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

《INNOVATIVE》Иновативната точилка за ножове с независими пружинни рамена, която превръща износените остриета в остър бръснач за секунди. По този начин вече няма да разваляте храната и да започнете да режете.
《ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКО ОСТРИЕ》Insta Sharp има уникален ултра-твърд волфрамов стоманен двоен пружинен нож, който се огъва и приляга на всяко острие за чисто рязане. Прави назъбените ножове остри.
《ГОЛЯМ, МАЛЪК, ПРАВ НАЗЪБЕН 》Insta Sharp е подходящ за всички видове остриета, благодарение на рамената си за гъвкаво заточване. Можете да изостряте кухненски ножове, ловни ножове, риболовни ножове и дори джобни ножове.
《 ВОЛФРАМОВА СТОМАНЕНА ПОВЪРХНОСТ》Благодарение на рамената си, подходящи за гъвкаво заточване, Insta Sharp е безопасна за използване при всички видове остриета. Можете да изостряте кухненски ножове, ловни ножове, риболовни ножове и дори джобни ножове. В допълнение, влажна кърпа е достатъчна за почистване на Insta Sharp и благодарение на елегантния и модерен дизайн е лесна за съхранение.
《 РАЗЛИЧНИ МЕТОДИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ》Фино шлайфане: за пренареждане на острието и нулиране на ъгъла на рязане. Грубо заточване: за възстановяване на правилната форма на скосяване на остриетата за много остър ръб. Полиране: за да се получи остър и гладък ръб.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.