FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Метал-халогенни лампи Osram HCI-T 70W/930 G12 - насипни опаковки от 504 бройки, произведени в Германия

7,40 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
504 парчета
Налично количество
5278 парчета
Държава
Латвия
Стокова група
Нови  
Марки
Osram
Баркод (EAN):
4008321678508
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Метал-халогенните лампи OSRAM HCI-T 70W/930 G12 предлагат превъзходно качество и производителност, идеални за нуждите на търговското и промишленото осветление. Произведени в Германия, тези лампи са известни със своята надеждност и дълголетие.

Детайли за продукта: OSRAM HCI-T 70W/930 G12 - EAN: 4008321678508. Пакетът се предлага с пълно количество палети от 504 броя, осигурявайки достатъчно предлагане за мащабни проекти и изисквания за инвентаризация.

Нашият богат избор включва живачни, натриеви, метал-халогенни, халогенни и флуоресцентни / нажежаеми / авто / бактерицидни (NHS TUV) лампи, както и специални лампи, LED крушки / тръби и разнообразие от аксесоари. Ние също така предлагаме технически решения за осветление, както вътрешни, така и външни, заедно с улично осветление, декоративно осветление и свързани продукти като контакти, ключове, вентилатори, кабели, автоматика и системи за управление.

Доставка: Очакваното време за доставка ще варира в зависимост от местоположението на клиента. За повечето европейски страни типичният срок за доставка е около една седмица, въпреки че в някои случаи това може да варира.

Плащане: Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти гъвкави възможности за плащане. Чувствайте се свободни да попитате за повече подробности или помощ при транзакцията си.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.