FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
18 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Остатъци A-B стоки палет връща Amazon Online специален артикул

449,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
20 парчета
Държава
Германия
Стокова група
Нови  
Марки
Amazon - Bestway - Gardena
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА САМО ОТ 299 ЕВРО НА ПАЛЕТ важи само от 14.03.2022 до 20.03.2022 !!!

Сега отново засилваме топлината с нашите предложения за финала на ловците на завръщания! Искаме всеки да има шанса да получи страхотни смесени палети.


Поръчайте сега директно чрез WhatsApp.

Предлагаме ви уникален специален артикул!

Има 20 евро палета със смесени стоки А и Б

Нашите палети могат да съдържат и маркови стоки, като Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel и други марки.

Обърнете внимание и на нашия магазин за хардуер/направи си сам палети, които ви предлагаме тук под Останки, които включват и артикули от Villeroy & Boch - Gardena - Bestway и други.

Стоката е върната, но не е използвана. Това са връщания поради непаднали, неповредени стоки. Може да става дума и за складови връщания, които са били само в склада за доставка и/или склада на FBA и чието време за съхранение е превишено. Те не са непременно връщане на Amazon!

Палетите могат да съдържат артикули от следните продуктови групи:
Декорация - домакинство - играчки - канцеларски материали - комплект маса - хоби и работилница (не е възможно точно изброяване, но палетите са изключително евтини)

Изрично изтъкваме, че връщанията не идват непременно от клиенти на Amazon, може също да има стоки, които са били съхранявани в Amazon и са върнати, тъй като времето за съхранение е надвишено, това логично са и връщания на Amazon от склада за изпращане на Amazon !!! !! Палетите не се състоят само от връщания на Amazon – те са смесени останалите палети на склад, както е описано. Въпреки това, цената на тези палети е очевидно ненадмината!

Търсите ли други стоки?

Например, имаме палети играчки на открито със смесени детски електрически превозни средства - Един продукт съдържа поне 10 детски превозни средства на палет само за 999 евро на палет. Разберете онлайн колко приблизително струват детските електрически превозни средства!

Снимките са примерни за един от нашите палети, всеки палет изглежда различно и е опакован по различен начин! Няма гаранция, че са включени точно 1 към 1 показаните артикули. Изображенията са изрично предназначени като примерни изображения на това как изглеждат палетите.

Разполагаме и с смесени палети от следните категории: Домакински електроуреди - направи си сам / железария / градина - игри и хобита!

Ако проявявате интерес, моля, изпратете ни запитване.

Стоките се намират в Хамбург - стоките се намират в нашия спедиционен склад с нашата спедиторска компания, която се занимава и с доставката вместо нас.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.