FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

ПАРНА ШАЙБА 10в1 АКСЕСОАРИ ЗА ВОДОСТРУЙКИ

23,60 € /парче цена без данък
Предстои договаряне
Поръчвам

Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
891 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
CR 7021
Баркод (EAN):
5908256835153

Контакт Обадете се

ПАРНА ШАЙБА 10в1 АКСЕСОАРИ ЗА ВОДОСТРУЙКИ - описание


Парочистачката с набор от функционални съвети е ефективно решение на проблемите както на ежедневното, така и на случайното почистване. Парата, отделяна под високо налягане, достига труднодостъпни места.

ПРЕДИМСТВА НА ШАЙБАТА: НАЛЯГАНЕ НА ПАРАТА 3,5 BARPOWER 900-1050WTANK КАПАЦИТЕТ 350ML10 ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИУДОБНА ДРЪЖКАЕФЕКТИВНО ЕЛИМИНИРА БАКТЕРИИТЕизползвайки включените наслагвания, можете да използвате силата на парата за почистване на прозорци, тапицерии или труднодостъпни места в банята.

~ ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ!1 - БУТОН PARY2 - UCHWYT3 - ZASILAJĄCY4 КАБЕЛ - РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА5 - KONTROLNA6 ЛАМПА - SZCZOTKA7 - ZAKRZYWIONA8 ДЮЗА - ВОДНА ЛЪЖИЧКА9 - LEJEK10 - КАПАЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛО CAP11 - CZYSZCZENIA12 НАКРАЙНИК - SZCZELIN13 СЪВЕТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ - КАПАЧКА MIKROFIBRY14 - КЪСА DYSZA15 - РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА COVER16 - DRUCIANA17 ЧЕТКА - УДЪЛЖИТЕЛЕН МАРКУЧ

~ АКСЕСОАРИ ЗА ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ! В допълнение към различните приставки, комплектът включва и полезни допълнителни аксесоари: специална кърпа, дюза за колона, измервателна лента и фуния за пълнене на контейнера за вода. ПОЧИСТВАНЕТО НА ПЛОСКИ И ТРУДНОДОСТЪПНИ ПОВЪРХНОСТИ Е ВЪЗМОЖНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА МНОГОБРОЙНИТЕ СЪВЕТИ: ЧЕТКА - използва се за почистване на повечето повърхности като под, фугираща смес, тераса или балкон. WIRE BRUSH - ще се бори с най-трудните, също стари замърсявания от устойчиви на надраскване повърхности. Можете лесно да почиствате метални или бетонни повърхности, без да ги унищожавате. ПОЧИСТВАЩ СЪВЕТ - удължената форма на този връх ще ви позволи да маневрирате с почистващия препарат удобно и без усилие. СЪВЕТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПУКНАТИНИ - той ще достигне до всякакви замърсявания дори на труднодостъпни места. Тя ще работи добре при почистване на мебели, кола или гараж. ПОКРИТИЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ - перфектно се справя с почистването и отстраняването на водата от всяка стъклена повърхност. МИКРОФИБЪРНО ПОКРИТИЕ - предназначено за почистване на тапицерии, килими или завеси. Горещата пара е ефективна срещу трудно отстраними замърсявания от мазнини и храна.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ПАРАМЕТРИ:ПРОИЗВОДИТЕЛ - CAMRYVOLTAGE - 220-240V ~ 50HzPOWER - 900WMOC MAX - 1500WCAPACITY РЕЗЕРВОАР - 350MLРАЗМЕРИ на опаковката - 18 x 26 x 25CMWустройството е изработено в първия клас изолация и не изисква заземяване. ПРОДУКТЪТ, ОПАКОВАН В ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА, ИМА ИНСТРУКЦИИ НА ПОЛСКИ И МНОГО ДРУГИ.


Начини за плащане

  • Превод
  • Пари в брой
  • Онлайн плащания
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Методи за изпращане

  • Лична колекция
  • Вътрешни пратки
  • Чуждестранна пратка

Други оферти на търговеца на едро

Други оферти в тази категория

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.