FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Парна ютия LAFE ZPK-007 LAFZEL45920

8,62 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
1000 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
ROS001011
Баркод (EAN):
5903886040175
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Много функционална парна ютия с мощност 1600 W. Благодарение на издръжливата незалепваща тефлонова сплав и относително леката структура, тя се направлява перфектно върху всеки материал. Ютията има много полезни функции.
пръскачка
Функцията за пръскане може да се използва винаги независимо от другите настройки на ютията. Пръскачката се стартира с бутон на дръжката. Може да се наложи да натиснете бутона за измиване няколко пъти, за да работи функцията.
Гладене с пара
Поставете превключвателя за непрекъсната пара в подходяща позиция. Количеството на излизащата пара зависи и от настройката на термостата - по-малко пара при по-ниска температура (една точка или две точки) и повече пара при по-висока температура (три точки).
парен чук
Тази функция отделя голямо количество пара, около 80 g наведнъж, за по-добър ефект при гладене на трудни за гладене или силно набръчкани материали. Steam Burst работи правилно само при настройка (три точки) или "Макс". Когато натиснете бутона на дръжката, мощна струя пара се изхвърля от дупките в подметката. Ако е необходимо, процесът може да се повтори, като се изчака няколко секунди. Не се препоръчва използването на тази функция повече от три пъти подред. Забележка – За да активирате тази функция, може да е необходимо да натиснете бутона "Steam Shot" да натиснете няколко пъти.
Вертикално гладене с пара
Функцията използва парния удар с тази разлика, че ютията е поставена във вертикално положение. Когато използвате тази функция, дръжте ютията на около 15-30 см от дрехите си.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.