FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
13 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Peppa Pig Cut & Play Food Set Преструвайте се на играчка за деца

8,08 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Великобритания
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
преди 2 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

PEPPA PIG CUT & PLAY FOOD - Комплектът за храна Peppa Pig Cut & Play се предлага в комплект с калъф за носене, за да се гарантира, че детето ви може да подреди пазаруването си, което позволява преносима игра, така че детето ви да може да готви, пазарува и играе в движение с този цветен комплект за игра от 13 части. Насърчава въображаемата ролева игра, координацията и социалното взаимодействие, позволявайки на начинаещите малки купувачи да се запознаят с пазаруването на стоки, да научат за храненето, хранителните групи и какви съставки можете да комбинирате, за да направите други.
ХАРАКТЕРИСТИКИ - Този престорен комплект за рязане на храна осигурява безкрайно въображаемо забавление, като учи детето ви как да нарязва плодовете и зеленчуците си с помощта на прибори, които можете да намерите в ежедневната кухня за играчки. Този страхотен комплект от 13 части включва плодове и зеленчуци, ролева игра нож и дъска за рязане. Включва различни пластмасови зеленчуци и плодове, които са реалистични и трайни. Тази кошница за пазаруване на играчки е идеална за феновете на Peppa с кухня за играчки. Опаковайте в калъф за носене!
Ранното учене не е пълно без игра и колкото по-въображаема игра има детето ви, толкова повече ще расте тяхната креативност и въображение. Ролевите игри също така позволяват на децата ви да гледат на нещата от толкова много различни ъгли и да усещат широк спектър от емоции. Децата научават за света и за себе си чрез преструване на игра. Драматичните игрови преживявания са едни от първите начини, по които децата научават за своите харесвания и нехаресвания, за техните интереси и способности.
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА - Включва 1 x калъф за носене. 1x дъска за рязане, 1x нож за преструване, 1x банан 1x домат, 1x броколи, 1x ябълка & apos. Размери: H20.5cm x W24.5cm x D6.5cm. Подходящ за деца на възраст 3+.
PEPPA PIG LICENSED PRODUCTS - Разгледайте нашата широка гама от играчки за ролеви игри Peppa Pig, вариращи от детски колички Peppa Pig, колички, столчета за хранене и детски комплекти. Също така имаме голям избор от кухни Peppa Pig, чаени комплекти, пазаруване и музикални инструменти. Перфектен за насърчаване на децата ви да растат и да учат, докато се забавляват. Нашите играчки Peppa Pig са перфектният подарък за всяко дете, което е фен на шоуто.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.