WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

PNI FunBox BT201 преносим високоговорител с Bluetooth, 200W, миксер, батерия

135,20 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
7 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
PNI-BT201
Баркод (EAN):
5949066518980
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Автономия на властта и вярност
Автономността се предлага от вътрешна литиево-йонна батерия от 5000 mAh и може да предложи до 6 часа работа в зависимост от избрания обем.
Музикалната мощност от 200W се предлага от басов високоговорител (ниски честоти) и 2 високоговорителя със средни и високи честоти, които предлагат както мощен звук, така и високо качество и вярност. Качеството на звука може да се регулира с помощта на еквалайзера на звука, оборудван с преносимия високоговорител PNI FunBox BT201.

Максимална преносимост
Преносимият високоговорител PNI FunBox BT201 е оборудван с телескопична система за колела и ръце, която улеснява придвижването / преместването от едно място на друго, лесно е, подобно на количка за пътуване.

Модерен DJ интерфейс, караоке и китарен усилвател
Модерният интерфейс за управление е подобен на грамофоните на DJ и предлага усъвършенстван контрол на звука, както и лесна свързаност чрез Bluetooth, USB или AUX вход за възпроизвеждане на любимата ви музика от всяко медийно устройство.
За цялостно изживяване, контролният панел предлага и вход за микрофон за караоке например, както и китарен вход за изпълнение на живо от изпълнител.

Връзки
Високоговорителят FunBox BT201 има разнообразни връзки като: Bluetooth, MicroSD, AUX-IN, USB, вход за микрофон и вход за китара и FM радио, което ви дава възможност да слушате любимата си радиостанция.

Щедър дисплей и температурен сензор
Преносимият високоговорител BT201 е оборудван с цифров екран, който предоставя полезна информация, като например името на възпроизведената mp3 песен, активния източник на възпроизвеждане и температурата на околната среда.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.