FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Почистващ робот Team Kalorik TKG RVC 1003 AB

197,66 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
5413346349408
Баркод (EAN):
5413346349408
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Редовна цена: 1299,99 złНашата цена: 999 zł

Прахосмукачка робот и MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+ специален антибактериален филтър]Белгийска марка KalorikТова е изключително функционална прахосмукачка както за сухо, така и за мокро прахосмукачка. Почистването никога не е било толкова лесно и бързо! Това устройство е проектирано да бъде възможно най-ефективно и да ви освободи от ежедневните домакински задължения. Всичко това, за да направи вашия апартамент да блести чист без вашите усилия. 

Параметри / аксесоари мощност 1400Patank капацитет 0,3Lкапацитет на батерията 2600mAh мощност на прахосмукачката 40WHEPA филтри / antibacterialoppilotdocking basemeasurements: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Сухо и мокро прахосмукачка - вакуум и измийте пода в едно. Прахосмукачката съдържа контейнер за прах, както и резервоар за вода, така че можете да спрете праха с помощта на набор от мултифилтри и да измиете пода - веднъж и светкавично. Интегрираният HEPA филтър пречиства отработения въздух до 99,95% - което е важно за страдащите от алергии и значително повишава качеството им на живот.  Компактният дизайн и модерният дизайн правят тази прахосмукачка не само практично почистващо оборудване, но и модерна домашна притурка, която можете да покажете на приятелите си. Всмукателната мощност е до 1400 Pa , което ви позволява да премахнете дори най-малките примеси от пода - бързо и без ваше участие.

Многофункционалното дистанционно управление и простите бутони гарантират лесно позициониране и използване на прахосмукачката - само няколко кликвания и набор от четки и кърпа ще направят всичко за вас - за чисти килими и лъскави подове в цялата къща. Филтърът, покрит със специално антибактериално вещество, е уникална добавка, разработена и тествана в Германия [следователно в символа AB – AntiBacterial]Сензорите против сблъсък и падане позволяват на прахосмукачката да работи без триене в мебели или други препятствия, а след довършителни работи устройството автоматично се връща в зарядната станция. Едно устройство и няколко практически приложения - устройството ви позволява да вакуумирате повърхности по точка, можете също да го използвате за почистване на ръбовете на, например, стълби или стени, както и повърхности на четка точно до стените.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.