FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Porterhouse електрическа решетка 2200W регулатор на мощността

157,70 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Klarstein
Складова единица (SKU):
4060656151323
Баркод (EAN):
4060656151323
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Нормална цена: 1099,99 zł
Нашата цена: 799 PLN

Porterhouse, Electric Gril, 2200 W Antistick грил повърхност, черенЕлектрическата скара Klarstein Porterhouse е идеалното решение за всеки, който живее в многофамилна къща и все още не иска да се откаже от шишчета или филе от сьомга. Това е бездимна скара, така че печенето на скара на балкона не е проблем. По време на пърженето не се генерира дим! Дори при дъждовно време няма нужда да се отказвате от барбекю партито – просто преместете електрическата скара Porterhouse на сухо място.

Електрическата решетка с мощност 2200 W с регулируема отоплителна мощност има подвижна основа, поддържана от четири стабилни крака, която е идеална за външна скара. Който обича да пече на скара в апартамента, може да го демонтира в миг на око и по този начин получава скара за маса. За да се гарантира, че нищо не гори и че електрическата скара Porterhouse е лесна за почистване, плочата за грил има висококачествено покритие. Изтичането на мазнини по време на печене от месо и риба се събира в пластмасов контейнер (тава). Той е лесен за почистване и, разбира се, може да се измие и в съдомиялната машина.

Въз основа на електрическата скара Porterhouse е фиксиран практичен рафт за продукти, клещи или други малки аксесоари. Допълнителните рафтове се получават благодарение на подвижните странични части, които могат да се използват чудесно, например, за поставяне на подправки или сосове.

Бързо, здравословно и вкусно: печенето на скара никога не е било толкова лесно, колкото при електрическата скара Klarstein Porterhouse .

Основна информация:Висока мощност: Бързо нагряване благодарение на 2200 W мощност и концепция за лесна скараУдобна скара: С подвижни странични частиПовърхност на грила: Подходяща за всички хранителни продукти и лесна за почистванеОбмислени детайли: С допълнителен рафт и вестибюлПечене навсякъде: Бездимно печене на балкона или у дома – без газ и въглища за барбекюИнтуитивна работа:     &  nbsp;Благодарение на контролера, отоплителната мощност може лесно да се регулира към продукта на скараУдобно почистване: Излишната мазнина се събира в контейнера за мазнини

Свойства:Мощност: Макс. 2200 WGrill висококачествен електрически с щепселВъзможност за печене на скара в градината, на балкона или вътре в къщатаТрайна основа с четири крака и бърз монтажС рафтове за артикули на скара и вестибюлЗахранване: 220-240 V ~ / 50 – 60 Hz

Обхват на доставка: 1 x електрическа скара1 x крака (монтажен комплект)1 x монтажен материалИнструкции за експлоатация на немски език (други езици: английски, френски, испански, италиански)

Размери: Общо размери: приблизително 90 x 84 x 42 cm (ширина x височина x дълбочина) Размери на масата с вестибюл: приблизително 52 x 18 x 26 cm (ширина x височина x дълбочина) Размери на устройството за маса без вестибюл: приблизително 52 x 10 x 26 cm (ширина x височина x дълбочина) Дължина на захранващия кабел: приблизително 120 смТегло: приблизително 4,5 кг



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.