FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
15 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Прахосмукачка за кола Baseus Shark One H-505 безжична черна EU (ACH5

26,63 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
150,00 €
Налично количество
94 парчета
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
Baseus
Баркод (EAN):
6953156278998
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Безжична прахосмукачка за кола с комплект аксесоари
Враг на мръсотията? Като акула от филма "Челюсти", прахосмукачката Baseus е истинска заплаха... за мръсотия. С големия всмукателен отвор, 4000 Pa всмукателна мощност и 65 W, Shark One бързо се грижи за кори, косми, трохи и фасове. Без милост.
Където искате? Приложим както отвътре, така и отвън на колата, може да се използва и у дома.
Безжичен дизайн? Лек, безжичен и безплатен. С 2400 mAh батерия, прахосмукачката предлага почти неограничен комфорт при почистване. Никога не е било толкова лесно!
Множество начини за почистване? С по-ориентирани към човека аксесоари, той отговаря на различни нужди за почистване. Освен прахосмукачка, пакетът включва четков накрайник за засмукване, накрайник за съвместно засмукване и удължен маркуч.
Намаляване на шума? С оптимизирана изпускателна решетка прахосмукачката ефективно намалява шума, само малко по-силен от случайните разговори на закрито.
Филтър от хирургическа стомана? Филтър на медицинско ниво, изработен от неръждаема стоманена сплав. Филтърната мрежа може да се измива с вода многократно без повреди. Той е издръжлив и ефективен.
Дори и за най-тъмните ъгли? Благодарение на вградената лека мръсотия няма къде да се скрие. Дори в най-тесните и тъмни зони.
Батерията под контрол? Времето за работа на прахосмукачката е около 22 минути. Но аксесоарът има полезен дисплей за батерията, който може да ви каже състоянието й по всяко време. Не е нужно да се тревожите за внезапна липса на мощност.
Поставете го в чантата и тръгвайте! ? Когато всичко е чисто и лъскаво, можете да опаковате Shark One и всичките му аксесоари в удобната дамска чанта. Лесен за транспортиране и събиране на всички елементи винаги на едно място.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.